Gå til innhold
NITO Telemark

Datasikkerhet, både privat og profesjonelt

At mange er blitt forsøkt svindlet gjennom e-poster og SMS har gjort oss mer bevisste på slike angrep. Er det mulig å verne seg mot hacking? – Det finnes noen grep. Lær hvordan sikre seg mot angrep og trusler på nett, både på jobben og hjemme.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Svindlerne har blitt mer sofistikerte og finner stadig nye metoder å gå fram på. Vi vil se nærmere på nyere metoder som blir tatt i bruk, og hvordan du enkelt kan ta grep for å sikre deg mot slike typer angrep.

Når man hører om datatsikkerhet, er det naturlig å tenke på hvordan en oppbevarer data digitalt. Men foredraget som Christoffer Ramsvik Thambirajah vil holde, omhandler mer enn dette. Han vil også gi oss innblikk i metoder man kan bli utsatt for privat og på jobb som kan være med på å skade vår digitale hverdag.

Relevante spørsmål i en digital hverdag

  • Hvordan ferdes sikkert på et offentlig nettverk?
  • Hvilke skader kan offentlig nettverk påføre deg som enkeltperson og din bedrift?
  • Hvordan vet du at det er trygt å bevege seg på nettverket?
  • Vet du med høy sikkerhet at ingen overvåker nettverkstrafikken din?

Disse og flere spørsmål vil bli utdypet i foredraget.

Få gode råd og tips om hvordan du enkelt kan ta grep for å sikre deg mot ulike typer angrep og trusler på nett, både på jobben og privat.

Vedrørende påmelding

  • Du er velkommen til å ta med ledsager. I så fall er det fint om du opplyser dette i kommentarfeltet ved påmeldig.
  • NITO-medlemmer i Vestfold er invitert til å delta, og de som vil delta melder seg på via denne siden.

Christoffer er mastergradsstudent ved Universitetet i Oslo, innenfor informatikk. Han fordyper seg i fagfeltet informasjonssikkerhet. Parallelt med stuidier har Christoffer grunnlagt sitt eget selskap Ramsvig Tech. Han er også medeier i IT-konsulentselskapet Inligo AS som leverer IT-løsninger innenfor web og app til både offentlig og private aktører.

NITO IKT

Et fagnettverk for deg som vil bidra til faglig utvikling og påvirke politiske prosesser som er relevant for IKT-sektoren.

Hacking: Hvordan sikre seg mot hackerangrep?