Gå til innhold
NITO Aust-Agder

Erik Thorstvedt: - Kan vi lære av menn i korte bukser?

Lagspill, identitet, mestring og selvledelse. Er det egentlig mulig å lære noe av menn i korte bukser? Kom og møt tidligere fotballproff Erik Thorstvedt.

Påmelding via Grimstad Kulturhus:

Påmelding (OBS: Velg NITO-medlem for lavere pris)Erik Thorstvedt (bildet) er en av Norges mest etterspurte foredragsholdere, antagelig fordi han har klart å kombinere høy prestasjonsevne i idrett med et godt hode og evne til velformulert å lære bort det han kan. Selv forklarer han dette med at hans karriere som keeper sparte hodet for alvorlige skader...

Temaet i Eriks muntre og inspirerende foredrag kretser om lag og lagspill, om samarbeid, menneskeverd og identitet, mestring og selvledelse.

  • Hvordan oppfatter vi vår plass i fellesskapet?
  • Hvordan behandler vi hverandre – husker vi at alle på laget er like viktige?
  • Hva gir oss identitet og tilhørighet i hverdagen?
  • Hva kan jeg, og hva kan de jeg jobber sammen med – og hva kan vi få til sammen?
  • Det du gir fra deg, får du tilbake!

Program

Fra kl.13:20: Vi åpner dørene til Catalina der vi i forkant av foredraget spanderer kaffe/te og lefse.

14:00 Velkommen til NITO i November ved konferansier Raymond Haugli

Musikalsk innslag av elever ved kulturskolen i Grimstad

14:15-15:45 Erik Thorstvedt: - Kan vi lære noe av menn i korte bukser?

Ca. 15:50 Slutt

Mer om foredraget

Om Erik Thorstvedt

Thorstvedt er altså tidligere fotballspiller, og regnes av mange som Norges beste keeper gjennom tidene. Han har spilt profesjonelt i Sverige, Tyskland og England, og har til sammen 97 A-landskamper for Norge.

Etter endt fotballkarriere har Erik vært keepertrener på landslaget, sportsdirektør i Viking, forfatter, ekspertkommentator, programleder og gründer.

Han er de siste årene kanskje mest kjent fra TVNorges to programserier Heia Tufte! og TV 2s Heltenes kamp: Norge mot Sverige, en realityserie som ble avsluttet sist i mai.

Om NITO i November

Vi inviterer for fjerde gang til et nytt NITO i November der vi har en aktuell foredragsholder med fokus på samarbeid, selvledelse, mestring og identitet.
Ved å invitere både medlemmer og andre som finner foredraget interessant, bidrar vi med kortreist inspirasjon og lære, lagt til Grimstad Kulturhus.

Det blir ingen pauser i løpet av foredraget som varer ca 90 minutter.

Valg av sted er strategisk gjort med tanke på kollektiv transport, greit reiseavstand fra øst, vest og nord med tanke på våre medlemmer. I tillegg er Grimstad en fin sørlandsby å besøke en lørdag i november.

Kjøp av billett(er)

Bestilling og kjøp av billetter gjøres gjennom Grimstad Kulturhus og E-billett. På den måten kan du selv velge hvor du ønsker å sitte under foredraget.

Pris på billett inkludert NITO-rabatt:
NITO-medlem: 65,-. Ved kjøp av medlemsbillett, bruk koden: NITOmedlem
Andre: 135,-. Pris er inkludert billettavgift.

Hold av datoen og meld deg på.