Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

Follobanen

NITO Pensjonistene besøker infosenteret som forteller om Follobaneprosjektet, Norges hittil største samferdselsprosjekt.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Foto: Bane Nor

Follobaneprosjektet skal etter planen stå ferdig i desember 2021. Prosjektet er under full utbygging fra fem anleggsområder, to ved Oslo sentrum, et stort anleggsområde på Åsland og to anleggsområder i Ski. 

Vi får en omvisning og innføring i prosjektet

  • Kl. 11.45 Oppmøte i Bispegata 13 (inngang Trelastgata)
  • Kl. 12.00 Omvisning
  • Kl. 13.30 Lunsj

Pensjonistaktivitet i Oslo og Akershus

Dette er en programserie laget av og for NITO Pensjonistene i NITO Oslo og Akershus. Alle NITO-arrangementer er åpne for alle medlemmer, men pensjonistene vil bli prioritert.

NITO Pensjonistene

NITO Pensjonistene er et viktig nettverk for mange medlemmer som har sluttet i arbeidslivet. NITO Pensjonistene arrangerer temamøter, turer og omvisninger for alle medlemmer, men spesielt for de som definerer seg som pensjonist.

Selv om man som NITO Pensjonistene bare betaler 10% av medlemskontingenten, har man de samme medlemsfordeler og rettigheter som yrkesaktive medlemmer og deltar i avdelingens ulike aktiviteter. Mange NITO pensjonister bidrar aktivt hver måned til NITOs aktivitet utad og internt.