Gå til innhold
NITO Nordland

Fristen for påmelding er ute. Kontakt oss på epost om du ønsker plass.

Du må godta omstilling som en naturlig tilstand . I dette foredraget skapes tanker og merkelige refleksjoner med humor rundt alvorlige tema. Vil du ha en stund med mye latter, moro og nye og gamle tanker om livet vi har fått utdelt, så er dette foredraget noe for deg.

Fristen for påmelding er ute. Kontakt oss på epost om du ønsker plass.

Anders Tangen - Foto: Kristin Aafløy Opdan

"Anders M. Tangen er ikke bare morsom, han er også svært kunnskapsrik og klok. Med humor som verktøy og omstilling som budskap klarer han både å skape de store lattersalvene og samtidig etterlate noe til refleksjon. Det er befriende og gir troverdighet når en foredragsholder så til de grader byr på seg selv og sine flopper og suksesser. Deltakerne lo så de ristet og tårene rant. Plutselig var det helt stille så du kunne høre en knappenål falle. Det var en berg og dalbane av følelser i Anders´foredrag og hans historier skapte anerkjennende nikk fra deltakere som kjente seg igjen. "
– METTE FINSTAD. LEDERNE. 2015

Foredragsholder

Anders Tangen er utdannet gestaltterapeut ved Høyskolen i Oslo. Han hatt egne programmer på NRK og P4 med de omstiller det krever. Han har studert jus og statsvitenskap, men jobbet lenge med tullete barneradio og barne-TV. På grunn av orginal krarriere har han klart å bygge opp sitt eget firma med stor suksess.

Foredraget er en del av programmet på  Lokal avtalekonferanse. Våre tillitsvalgte som er påmeldt der trenger ikke melde seg på dette kurset i tillegg. 

Hev din kompetanse

NITO tilbyr en rekke kurs. Hvilket kurs passer best for deg?

Se vårt brede kurstilbud

Andre aktuelle arrangementer