Gå til innhold
FAG – KURS OG KONFERANSER

Fra fagekspert til leder

Du er ekspert på fag, kjenner bedriften godt og har lang ansiennitet. Nå er du blitt leder: Hva gjør du nå?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Hvordan er det å ikke bare å stille krav – men også å bli stilt krav til? Hvordan forholder du deg til gode gamle kolleger som nå har blitt dine medarbeidere? Er det utfordrende?

Hvilke egenskaper må du besitte som leder, i tillegg til høy fagkunnskap?

På kurset trener vi på

  • Hvilken innvirkning du har på dine medarbeidere
  • Å motivere medarbeidere til å føle engasjement for dine mål
  • Verktøy for best mulig takling av uønskede situasjoner og vanskelige samtaler

Disse to dagene tar vi utgangspunkt i et helhetlig menneskebilde, slik at du får muligheten til å utvikle deg videre ut fra eget utgangspunkt, og på den måten blir i stand til å sette inn din styrke til det beste for bedriften.

Du får innblikk i ledelse i et overordnet perspektiv - ledelsesatferd, i tillegg til konkrete verktøy du enkelt kan ta med deg tilbake til din bedrift. Gjennom kurset skal du jobbe frem en individuell halvårsplan som du enkelt kan jobbe med etter kurset, med veiledning fra kursholder.

Det blir satt opp en middag på kvelden første kursdag, for de som vil spise noe godt og bli bedre kjent. Maten dekkes av den enkelte.

KURSHOLDER: AUDUN KR. HØIDAL

Audun er treningsleder i Gustav Käser Training International AS, og driver til daglig med å øke menneskers ferdigheter innen ledelse, salg og mellommenneskelig kommunikasjon. Han har en inspirerende tilnærming til faget sitt, og får kursdeltakerne med seg på en god måte, som gjør at de får et godt utbytte av kurset.

Aktuelle kurs i ledelse og prosjektledelse