Gå til innhold
FAGNETTVERK

Temamøte: Grønn byggeskikk – bruk av tekniske løsninger

Bygg- og anleggsbransjen står for 40% energiforbruket i Norge og 33% av klimagassutslippene.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Dette har medført at bransjen i flere år hatt fokus på bærekraftig utvikling i alle ledd både i bygningstekniske løsninger, materialvalg og teknologi.
Hvilke erfaringer har man i dag på hva som er mest effektivt tekniske løsninger/installasjoner?

Program

  • 0730-0800: Frokostservering

  • 0800-0845: Hvilke tekniske løsninger er mest effektive og planlagt brukt i Statsbygg sin miljøsatsing. Eksisterende og nye bygg. Foreleser fra Statsbygg annonseres senere.
  • 0845-0930: Erfaringer med bygging og drift av energisystemene i Energibygget - Solsmaragden. Hvor lett var det å bygge, hva er erfaring fra drift så langt? Foreleser fra Union Eiendomsutvikling AS annonseres senere.

  • 0930- 1015: Erfaringer med bygging og drift av energisystemene i Miljøhuset GK. Hvor lett var det å bygge, hva er erfaring fra drift så langt? Foreleser er fagsjef energi Espen Aronsen, GK Inneklima AS

Det tas forbehold om endringer i programmet

Delta på frokostseminarer der du får erfaring fra flere prosjekter om hvordan energiløsningene var å installere og drift.

 

Temamøtet er gratis.

Vi gjør imidlertid oppmerksom på at hvis du ikke møter på temamøtet, og ikke har gitt beskjed, vil du bli belastet et gebyr på kr. 400,-.