Gå til innhold
NITO KOMPETANSESENTER

Workshop: Start reisen til skyen

Alle vil til "skyen", men hvor er det smartest å starte og hvordan oppnå gevinstrealisering for din virksomhet? Bør du flytte alt opp i skyen eller kan det være smart å ha kombinerte løsninger? På workshopen deler vi erfaringer fra både enkle og tunge sky-prosjekter og hjelper deg videre på reisen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Loading

I løpet av workshopen blir du bedre i stand til å vurdere hvordan din virksomhet skal håndtere "veien til skyen". Du blir kjent med strategier, utfordringer, avhengigheter, integrasjoner, nødvendig kompetanse, sikkerhet, samsvar, utrulling og opplæring, i tillegg til hvordan du skal komme i gang.

Hensikten med en skyreise er å ta ut gevinster gjennom økt effektivitet, mobilitet, samhandling og bedre tilgang og nytte på dataene. I denne workshopen fokuserer vi på hvor du raskest kan hente ut gevinstene uten å gape over for mye samtidig.

Har du en plan for din virksomhet?

Du tar med deg din egen virksomhet som case, og på workshopen bruker vi deltakernes egne utfordringer og situasjoner som utgangspunkt for diskusjoner. 

Når du er ferdig på kurset har du med deg:

  • En prioriteringsliste du kan bruke som utgangspunkt
  • Tidslinje videre mot "skyen"
  • Kjennskap til fallgruver og andres erfaringer

Kursholder: Espen Høglund

Espen jobber til daglig som rådgiver i eXspend og har lang erfaring som rådgiver innenfor offentlige og private virksomheter. Espen har fokus på gevinstrealisering i den digitale transformasjonen for å redusere gapet mellom forretning og IT. Han hjelper kundene med IT-strategier, handlingsplaner, kartlegging, behovsanalyser, arbeidsmøter, sikkerhet, arkitektur og skytjenester. Målet er å effektivisere kundenes forretning gjennom gode IT løsninger som er tilpasset organisasjonen og brukerne.

Aktuelle kurs i ledelse og prosjektledelse