Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

ICAgile-sertifisert Team Foundations (ICP)

Unlocking High Performance: Hvordan kan vi oppnå bedre samarbeid, resultater og kvalitet i komplekse arbeidsmiljøer?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 
* Påkrevd felt

I dagens raske og komplekse forretningslandskap kan det være utfordrende å oppnå suksess i produkt- og tjenesteutvikling. Kundene krever kortere leveransetider, og organisasjoner må finne nye måter å jobbe på for å trives i disse dynamiske miljøene. 

Pålitelige modeller gir verdi

Vi har utviklet dette unike kurset i samarbeid med britiske Sooner Safer Happier (SSH), med masse interaktive øvelser og vil gi deg som deltaker et solid læringsutbytte. Gjennom dette kurset vil du få hjelp til å finne de riktige smidige tilnærmingene for ditt team og din organisasjon. Gjennom å utforske en unik blanding av banebrytende og pålitelige modeller som Agile Onion, BVSSH, Cynefin, User Stories, Kanban og Impact Mapping, vil du få verdifull innsikt og teknikker for å oppnå verdibaserte resultater og fremme samarbeid.

I løpet av dette kurset vil du lære å takle teamutfordringer, fordype deg i selve kjernen til smidig og lære fordelene med iterativ utvikling. Du vil utvikle en solid forståelse av kjernekonsepter og tilegne deg et praktisk verktøysett som umiddelbart kan brukes i arbeidet ditt.

Etter kurset kan du:
  • beskrive smidig og reflektere over hvordan det smidige tankesettet og de smidige verdiene, samt praksisene, prosessene og verktøyene vil kunne støtte deg i ditt arbeid og din kontekst
  • skille mellom Output og Outcome, og balanse ulike Outcomes av BVSSH-modellen
  • kartlegge relasjonene mellom kundenes behov, organisasjonens resultater og leveransene som antas å møte disse behovene.
  • identifiser kvalitetene til team med høy ytelse og mål trygghet, tilfredshet og ytelse i ditt eget team
  • bruke teknikker for forbedret samarbeid og beskrive noen mulige hindringer for samarbeid i ditt eget team
  • forklare ansvaret til ulike roller i smidige arbeidsmåter og forstå behovet for å balansere rollene i organisasjonen

Ved å fullføre dette kurset vil du og teamene dine få ferdighetene til å skape miljøer der godt arbeid bare skjer! Dere lærer å bruke smidige metoder for forbedret produkt- og tjenestelevering, og å implementere velprøvde teknikker for å forbedre teamytelsen når det gjelder kundetilfredshet, produktkvalitet og oppnådde resultater.

"Alle med interesse for å forbedre måter å jobbe på i organisasjonen deres for å muliggjøre og oppnå bedre resultater vil ha nytte av dette kurset." (kursdeltaker)

Er du klar til å frigjøre potensialet til bedre måter å jobbe på? Bli med oss på denne transformative reisen og få med deg med tankesettet, verktøyene og kunnskapen som trengs for å lykkes i det nye arbeidsparadigmet. Det er verdifullt for nye og eksisterende team som trenger å koble seg til kundefokuset på nytt, tenke nytt om eksisterende kultur og etablere nye teamnormer.

Kurset holdes fra kl. 09:00 til 17:00 begge dagene.

Kurset leveres i samarbeid med AWA Norge. De leverer markedets beste kurs i smidig arbeidsmetodikk. AWA holder kurs på alle nivåer – fra den smidige nybegynner helt opp til de som jobber på virksomhetsnivå. 

Kurs innen prosjektledelse