Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Årets Sommerlab – Energimysteriet

I sommer sprer vi realfagsglede sammen med Forskerfabrikken.

Velkommen til sommerlab!

Meld ditt barn på en uforglemmelig sommeropplevelse med kule eksperimenter, forskning, samarbeid, kodeknekking og mye mer. Sommerlab er et populært fem-dagers forskerkurs for elever som skal begynne på 5.–7. trinn til høsten. Kurset gjennomføres fra kl 9-15 alle dager. 

Forskerfabrikken vil gi alle deltakere en morsom og lærerik sommeropplevelse, samtidig som godt smittevern overholdes. Les mer og bestill plass i dag på www.sommerlab.no.

Forskerfabrikken arrangerer 3 sommerlaber i Moss; Uke 25 Bytårnet skole, uke 26 Rygge ungdomskole og uke 32 Nøkkeland skole. Alle kursdeltagere får en familiebillett til INSPIRA Science Center i gave fra NITO Østfold.

Kan vann eksplodere, og trenger man egentlig en fryser for å lage iskrem? Energi får ting til å bevege seg og endre temperatur, men hva er energi? Gjennom kule eksperimenter skal vi forske på energi, og sammen skal vi løse Energimysteriet.

Forskerfabrikken er arrangør av Sommerlab. Ved å klikke på knappen under kommer du til deres infoside med påmelding til Sommerlab

Førstemann til mølla på grunn av begrenset antall plasser. 

Klikk her for mer informasjon og påmelding