Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Best Value grunnkurs (B sertifisering) - 100 % norsk

Best Value er en filosofi som bidrar til å skape verdier for alle parter i et prosjekt – uten ensidig å fokusere på pris, og uten at prosjektene blir dyrere å gjennomføre enn ved tradisjonelle anskaffelsesmetoder.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

Kurset gjennomføres i samarbeid med Tekna, RIF, EBA og Best Value Experts Academy.

Dette er det eneste norskspråklige B-sertifiserte kurset i Europa som omfatter Best Value fra BÅDE kundens og leverandørens side, OG som kan gjennomføres fra hvor som helst og når som helst – i ditt eget tempo.

Best Value Grunnkurs (B-sertifisering) er et naturlig første steg dersom du ønsker å lære mer om Best Value. Kurset er 100% digitalt og består av forelesninger i form av 3-4 minutter lange videopresentasjoner. Forelesningene er utformet for å inneholde relevant informasjon fra både kundens og leverandørens perspektiv. Alle fasene til Best Value-tilnærmingen er inkludert, inkludert praktiske eksempler. Fullføring av alle forelesninger fører til et internasjonalt akkreditert B-sertifikat.

Best Value-filosofien er basis for en prosjektstyringsmetode som vektlegger leverandørens kompetanse og prestasjon. Dette nettkurset gir deg en god forståelse for Best Value filosofien og du vil tilegne deg grunnleggende kunnskaper for å gjennomføre en vellykket vurderings/tilbudsfase, konkretiseringsfase og total prosjektgjennomføring. 

Nettkurs kan du ta i eget tempo når det passer deg

Praktisk informasjon om nettkurs:
  • Meld deg på ved å klikke på "PÅMELDING"-knappen
  • Du får tilgang til kurset innen to virkedager
  • Innholdet er tilgjengelig i ett år fra kjøpsdato

Du kan starte på kurset når du selv ønsker ved å følge påloggingsinformasjonen du får tilsendt på e-post. Nettkurset ligger i NITOs læringsportal.

Hva kreves?

Du trenger ingen forkunnskaper om Best Value for å delta. Forhåndsinnspilt kurs gjennomføres på norsk og er videobasert. Normalt trengs 3 timer for å fullføre hele kurset med spørsmål (quiz). Når du har bestått quizene, vil du motta et Best Value B sertifikat og bli registrert i Best Value Experts Academys database med sertifiserte personer.

Du vil ha tilgang til kurset i ett år fra registreringsdato.

Kursutviklere
Kurset er utviklet i Nederland av Best Value Experts Academy (BVEA) i samarbeid med norske eksperter.

  • BVEA er alene om å både ha lisens på Best Value teknologien og tilby sertifiseringskurs i flere språk inkludert norsk
  • BVEAs eksperter har hatt A+ sertifisering (høyest mulig nivå) siden 2012, har lært opp over 600 personer og hjulpet over 60 private foretak og over 20 offentlige aktører, i over 200 Best Value-prosjekter de siste 9 årene
  • BVEAs ulike kurs får i gjennomsnitt score 9 av 10 mulige fra deltagerne

NITO, Tekna og RIF har inngått samarbeid om gjennomføring av kurs for våre medlemmer innen bygg, anlegg og eiendom.

Kontaktopplysningene du oppgir når du melder deg på et arrangement utveksles ikke mellom foreningene, men blir benyttet til markedsføringen av aktuelle kurs innen bygg, anlegg og eiendom. Ønsker du ikke slik markedsføring må du krysse av for dette i påmeldingsskjema.

Anne Dyve

Anne Dyve

Seniorrådgiver

Kurs og temamøter innen bygg og anlegg