Gå til innhold
Illustrasjonsbilde: PC med Teams-møte
< Kurs og arrangementer

Bli mer effektiv i Teams

Gå et steg videre og lær deg triksene og funksjonalitet som forenkler en stadig mer digital hverdag. Utnytt mulighetene i Teams til å effektivisere samarbeid og møter. På kurset får du tips om dokumenthåndtering og hvordan du kan redusere e-postbruk.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 

Dette kurset er virtuelt - Les mer her

Du deltar som på et vanlig kurs, bare på internett fra der du er.

HVORDAN DET FUNGERER:

  1. Du melder deg på som vanlig - klikk "Påmelding".
  2. Dagen før kurset får du tilsendt en lenke på e-post fra NITO. Lenken gir deg tilgang til kurset.
  3. På kursdagen gjennomføres kurset til oppsatt tid.

Undervisningen foregår med live video fra foreleser og oppgaver underveis. Du kan selvfølgelig stille spørsmål til kursholder og diskutere med andre kursdeltakere.

Bli mer effektiv i Microsoft Teams

Bli med på et praktisk kurs som gjør en digital hverdag enklere. Teams er fullt av nyttige funksjoner, og på dette kurset lærer du hvordan du kan utnytte disse og få mer igjen for tiden du bruker i Teams som kommunikasjon- og produksjonsverktøy. 

Inkludert får du et nettkurs som gir deg en kort introduksjon til Microsoft Teams, med muligheten til å stille spørsmål kursholder kan ta opp på kursdagen. Varighet: Ca. 30 minutter

På kurset kommer vi innom praktisk bruk av kanaler, samhandling i team, kommunikasjon i chat og andre nyttige funksjoner i Microsoft Teams. Her er det mye interaksjon og du får prøvd verktøyet selv.

Kurset egner seg for deg som kjenner til det grunnleggende og vil ta i bruk flere funksjoner.

Praktisk informasjon

Start: 09
Slutt: 14

Det blir tilstrekkelig med pauser underveis. Kurset arrangeres i Zoom. Du må ha Teams installert på PC og mobil.

Du får en e-post med innloggingsinformasjon om nettkurset en til to uker før kursstart. Kurset leveres i NITOs nettkursplattform, CrossKnowledge.

Håvard Nyhus Exspend.jpgKursholder: Håvard Nyhus

Håvard jobber som seniorrådgiver i eXspend, med fokus på gevinstrealisering i forbindelse med digitalisering. Som teknologi- og forretningsrådgiver i flere store IT-virksomheter har Håvard også opparbeidet seg kompetanse på rådgivning som går på tvers av forretning og IT. Håvard har bred erfaring med å holde foredrag, gjennomføre opplæringer, lederseminarer og liker å spre kunnskap i både små og store forsamlinger. Er sertifisert lisensrådgiver og entusiastisk Microsoft Cloud evangelist.

Aktuelle kurs innen IKT