Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Bygg et smidig utviklerteam

Vil du lære deg verktøyene for å bygge og være en del av et høytpresterende utviklerteam?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 
* Påkrevd felt

I dag regnes team som den minste enheten i mange virksomheter, som en produksjonslinje av verdi. Det skal mer til for å lage presterende team enn å bare sette sammen dyktige ansatte. Et godt utviklerteam som presterer bra og kontinuerlig skaper verdi skjer ikke av seg selv, det skapes og vedlikeholdes.

Tilbakemeldinger skaper en smidig kultur

Du har kanskje lurt på hvordan et smidig og endringsdyktig team kommer dit i praksis, og hvordan tverrfaglig samarbeid bidrar til til å skape verdier for kunden? De beste tverrfaglige teamene kjennetegnes av et godt samarbeids- og ytringsklima hvor det å gi hverandre hyppige tilbakemeldinger på veien mot et felles mål står sentralt.

Læringsutbytte

I kurset lærer og bruker du verktøy som bygger opp teamets evner til å lære og utvikle seg, for å kontinuerlig skape verdi for kunder og virksomheten. Kurset gir deg også en introduksjon til effektivt teamarbeid og verdiskaping i team.

Etter kurset kan du selv ta i bruk to verktøy for å bygge et verdiskapende utviklerteam:

  • Teamkontrakt: Lær å lage og jobbe med en teamkontrakt. Teamkontrakten sørger for at teammedlemmene tar den gjensidige avhengigheten av hverander på alvor, jobber sammen og drar nytte av teamets ulike kompetanse.
  • Effektive tilbakemeldinger: Lær hvordan du gir konstruktive tilbakemeldinger som støtter felles utvikling og læring. Du blir kjent med og lærer å bruke SBII-verktøyet (Situasjon – Atferd – Effekt – Hensikt) for å gi læringsfremmede tilbakemeldinger i team.
Programinnhold

09.00-09.25:

  • Introduksjon og innsjekk til tema og deltakere

09.25-09.45:

  • Effektive og gode team skjer ikke av seg selv – de må bygges og vedlikeholdes

09.45-10.35:

  • Skap godt samarbeid med teamkontrakt – slik kan du lage en med teamet ditt (verktøy 1)

10.35-10.50:

  • Pause

10.50-11.40:

  • Tilbakemeldinger – lær å gi og få tilbakemeldinger som utvikler teamet ditt (verktøy 2)

11.40-12.00:

  • Hva skal du gjøre annerledes i morgen? Reflekterende læring og utsjekk

Kursholdere fra Team Agile

Team Agile er et konsulentselskap spisset inn mot verdiskaping i team. På kundelisten har de mange av Norges mest vellykkede scale-ups med internasjonal suksess. Kursholderne Benedicte Fjellanger og Henrik Byremo grunnla Team Agile sammen i 2021. De er ettertraktede forelesere, blant annet på Universitetet i Oslo og får gjennomgående gode tilbakemeldinger på kursene de holder fordi de deler konkrete verktøy og eksempler. 

Benedicte Fjellanger har jobbet med verdiskapning og teknologi de siste 15 årene. Målet til Fjellanger er å akselerere verdiskapingen til virksomhetene hun jobber med. Hun har coachet team som lykkes på verdensbasis og jobbet med team i flere av Norges "unicorn-bedrifter". Benedicte har bakgrunn som forsker, hun har vært testleder og agile coach gjennom en rekke år. 

Henrik Byremo er brennende opptatt av verdiskapning: hvordan kan vi skape merverdi for kundene - og gjennom dette - verdi for virksomheten. Henrik har realisert produkter som to av tre nordmenn bruker daglig, og coachet scale-ups som lykkes globalt. Han har bakgrunn som Agile Coach, Produktdirektør og Leder for Innovasjon og forretningsdesign. 

Kurs innen prosjektledelse