Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

En by - en nøkkel

Visste du at de som henter avfallet ditt er avhengige av 8000 nøkler for å hente avfallet - bare i Oslo? Mange beholdere står i portrom, avfallsrom og kjellere, og hver dør har sin nøkkel. I denne streamen får du høre om prosjektet "En by , en nøkkel", og veien fra ide til prosjekt.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

REG Oslo forvalter i dag nøkler til ca. 4.000 dører på innsamlingsrutene og tester et moderne nøkkelhåndteringssystem for å effektivisere avfallsinnsamlingen og nøkkelhåndteringen.

Pilotprosjektets mål er å redusere antall nøkler for å få tilgang til bygårder, søppelrom og avfallscontainere i Oslo. Gjennom dette vil arbeidstiden som går til med til manuell nøkkelhåndtering reduseres.

Erfaringer fra dette prosjektet vil kunne benyttes av andre type virksomheter som håndterer nøkler og må ha tilgang til ulike steder, for eksempel hjemmetjeneste eller vaktmestere.

Ved å gjennomføre en pilot, ønsker vi å identifisere muligheter og alternative løsninger som er relevante for vårt behov for håndtering og bruk av låssystemer for beboere, renovatører og ikke minst organisering av dette arbeidet internt i REG, sier prosjektleder Elin Struksnæs.

EliElin Struksnæs.jpgn Struksnæs er overingeniør i Renovasjons- og gjenvinningsetaten, Oslo kommune og ansatt i Utviklingsavdelingen. Hun har jobbet med innovasjon og utvikling i til sammen ca 20 år, har totalt 32 års fartstid i REG og er nå prosjektleder for prosjektet «En by, èn nøkkel».

 

 

Betaler du for mye?

Benytter du alle medlemsfordelene du har på bank og forsikring? Her kan det være penger å spare.

Dine medlemsfordeler på bank og forsikring

De neste kurs og arrangementer

Utvalgte arrangementer med utgangspunkt i NITO Oslo og Akershus (men åpent for alle NITO-medlemmer)