Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Får du nok faglig utvikling?

Dette kurset handler om hvordan man kan bygge kompetanse på ulike nivå og gir praktiske tips og triks for drive fagutvikling i laboratoriehverdagen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Biongeniører er kunnskapshungrige. I  medarbeiderundersøkelser opplever mange helseforetak og større virksomheter at det skåres dårlig på spørsmålet "Får du nok faglig utvikling?" Bygge kompetanse gir faglig trygghet. Det er viktig for å møte nye arbeidsoppgaver, men det er også viktig for å trives på jobb. 

Dette arrangementet gjennomføres som en stream

Du deltar via internett fra der du er på mobil, nettbrett eller PC. 

Hvordan det fungerer:

  1. Du melder deg på som vanlig - klikk "Påmelding".
  2. Innen arrangementet starter får du tilsendt en lenke på e-post fra NITO. Lenken gir deg tilgang til streamen.
  3. Arrangementet starter til oppsatt tid. 

Koble deg gjerne på i god tid for å kontrollere at alt virker.

Om KURSET

I denne digitale streamen tar vi for oss hvordan medarbeideren og lederen kan legge til rette for å bygge kompetanse på ulike nivå. Ikke alle bioingeniører sikter seg inn på mastergrad eller formelle videreutdanningsløp. Hva gjør du som medarbeider for å holde deg faglig oppdatert? Og hvordan kan du som leder eller fagansvarlig sørge for at medarbeiderne 'lærer hele livet'.

  • Kompetanse kan bygges på ulike nivå. Liv Kjersti Paulsen, Rådgiver i BFI
  • Hvordan kan vi drive faglig utvikling i laboratoriehverdagen. Tips og triks. Anne Ytreeide Stabell, Seksjonsleder MBK OUS Rikshospitalet, Spesialistgodkjenning i kompetanseledelse. 

 

Husk at du kan stille spørsmål underveis i sendingen. Spørsmål sendes til . Påmeldte vil få lenke til opptak av foredraget slik at de kan se det i etterkant.

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingskjema krever fakturaopplysninger selv om det er gratis for medlemmer. Det er ingen utsendelse av faktura på kr 0.

Kurs fra BFI