Får du nok faglig utvikling?
Dette kurset handler om hvordan man kan bygge kompetanse på ulike nivå og gir praktiske tips og triks for drive fagutvikling i laboratoriehverdagen.
Biongeniører er kunnskapshungrige. I medarbeiderundersøkelser opplever mange helseforetak og større virksomheter at det skåres dårlig på spørsmålet "Får du nok faglig utvikling?" Bygge kompetanse gir faglig trygghet. Det er viktig for å møte nye arbeidsoppgaver, men det er også viktig for å trives på jobb.
Dette arrangementet gjennomføres som en stream
Du deltar via internett fra der du er på mobil, nettbrett eller PC.
Hvordan det fungerer:
- Du melder deg på som vanlig - klikk "Påmelding".
- Innen arrangementet starter får du tilsendt en lenke på e-post fra NITO. Lenken gir deg tilgang til streamen.
- Arrangementet starter til oppsatt tid.
Koble deg gjerne på i god tid for å kontrollere at alt virker.
Om KURSET
I denne digitale streamen tar vi for oss hvordan medarbeideren og lederen kan legge til rette for å bygge kompetanse på ulike nivå. Ikke alle bioingeniører sikter seg inn på mastergrad eller formelle videreutdanningsløp. Hva gjør du som medarbeider for å holde deg faglig oppdatert? Og hvordan kan du som leder eller fagansvarlig sørge for at medarbeiderne 'lærer hele livet'.
- Kompetanse kan bygges på ulike nivå. Liv Kjersti Paulsen, Rådgiver i BFI
- Hvordan kan vi drive faglig utvikling i laboratoriehverdagen. Tips og triks. Anne Ytreeide Stabell, Seksjonsleder MBK OUS Rikshospitalet, Spesialistgodkjenning i kompetanseledelse.
Husk at du kan stille spørsmål underveis i sendingen. Spørsmål sendes til . Påmeldte vil få lenke til opptak av foredraget slik at de kan se det i etterkant.
Vi gjør oppmerksom på at påmeldingskjema krever fakturaopplysninger selv om det er gratis for medlemmer. Det er ingen utsendelse av faktura på kr 0.
Kurskomité
Kurs fra BFI
Spesialistgodkjenning - hva kreves og hvorfor skal jeg bli spesialist?
Får du nok faglig utvikling?
Den stille pandemien - antibiotikaresistens
Problemer med ABO-typing i blodbank
Sprøyte- og blodskrekk
Kunnskapskonferansen: Kunsten å formidle kunnskap
