Gå til innhold
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
< Kurs og arrangementer

Innføring i trykkdirektivet

Jobber du med rørsystemer og trykksatt utstyr? Trykkdirektivet gjelder da for ditt arbeid: Forskrift om trykkpåkjent utstyr / 2014/68/EU (PED)

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle fysiske kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

mandag 16.11.2020

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Forskrift om trykkpåkjent utstyr / 2014/68/EU (PED)

Kurset gir deg de grunnleggende kunnskapene til å forstå og bruke forskriften på en praktisk måte, med spesielt fokus på rørsystemer og arbeid offshore.

Endringer i forskriften og forskriftens avgrensninger, begrensninger og muligheter blir tydeliggjort. Bruk av NORSOK standardene og ASME B31.3 som ligger under forskriften blir forklart.

Velkommen på felles middag kursdag 1 

Felles middag kl. 18:00 (Kr. 750,- inkl. mva.)

FOTO av Sigve EikelandSigve Eikeland

Sigve jobber som Principal Engineer i Aker Solutions, og har erfaring som leder av NORSOKS ekspertgruppe for PIPING (EG-L). Han er også komitemedlem i ASME B31.3, Trykkbeholderkomiteen, i Standard Norge i tillegg til å være Teknisk ekspert for Norsk Akkreditering. 

Foto av Kjetil HaaversteinKjetil Haaverstein

Kjetil er Specialist Engineer i Aker Solutions, og jobber med Piping Engineering. Han er revisjonsleder for NORSOK L-004, deltaker i NORSOK L-001 og komitemedlem i ISO TC 153 - Valves. 

Flere kurs innen petroleum og gassteknologi