Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Konferanse for bioingeniører i primærhelsetjenesten

Er du bioingeniør og jobber i primærhelsetjenesten? - Da håper vi å se deg på årets digitale konferanse. På denne samlingen ønsker NITO å legge til rette for at bioingeniører i primærhelsetjenesten kan bygge nettverk, utveksle erfaringer, få faglig input og tips i forhold til lønn og arbeidsvilkår.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Bioingeniørene har lagt ned en formidabel innsats under pandemien, og nye problemstillinger er satt på dagsorden. Hvordan har din arbeidshverdag endret seg det siste året? Får du lønn som fortjent, og hvordan er lønnsnivået til andre bioingeniører ansatt i kommunale og private legekontor, lokalmedisinske sentre, sykehjem og hjemmetjenester rundt om i landet? 

Årets konferanse gjennomføres digitalt på Teams, men vi håper at vi allikevel kan legge til rette for en god dialog gjennom skjermen.

Program 17.00 - 19.30

 • Velkommen ved Kjetil Lein, visepresident i NITO.
 • BFIs arbeid for bioingeniørene i primærhelsetjenesten - Introduksjon til den nye landingssiden og tilhørende fagnettverk ved Liv Kjersti Paulsen, rådgiver i Bioingeniørfaglig institutt, NITO.
 • Innlegg fra en ambulerende prøvetaker.
 • Faglig innlegg fra Noklus: 
  “Antigen-hurtigtester for Covid-19" ved Anne Bakken Smiseth, laboratoriekonsulent og bioingeniør ved Noklus Levanger. 
 • Faglig innlegg fra Noklus:  
  “Sikkerhet og hygiene på laboratoriet” ved Hilde Hegseth, 
  laboratoriekonsulent og bioingeniør ved Noklus Trondheim. 
 • Faglig erfaringsutveksling.
 • Forhandlingssituasjonen med statistikk for kommune, privat og spekter helse ved Lise Dragset, foretakstillitsvalgt St. Olavs Hospital, Kjetil Lein, visepresident i NITO og Per Koen Kolstad, regionssjef, NITO Midt.
 • Erfaringsutveksling rundt lønnsoppgjøret. 

Visepresident Kjetil Lein leder konferansen. 

Samlingen i Trondheim har foregått siden 2002 og har vært en viktig arena for erfaringsutveksling, faglig påfyll og nettverksbygging.