Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Kunstig intelligens: Trussel eller mulighet

I en stadig mer digital verden griper kunstig intelligens (AI) inn i stadig flere områder av samfunn og arbeidsliv. Bli med på dette arrangementet for å få innsikt i hvorfor vi regulerer AI og hvorfor menneskelig etikk er viktig når beslutninger automatiseres.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

Norge har en AI-strategi, EU har snart et AI-regulativ og AI brukes til alt fra ansettelsesprosesser til ansiktsgjenkjenning i overvåkingskamera til digital og operativ krigføring både i Norge og utlandet – men også til medisinsk diagnostisering, til forskning på alt fra fisk til gener og til styring av bedriftens brannmurregler.

Bjørn Tore Sund fra NITOs etikkomité snakker om hvorfor vi regulerer AI og om hvordan og hvorfor menneskelig etikk er viktig når beslutninger skal automatiseres.

Initiativtaker til møtet er IKT-nettverk for Hordaland. Foredraget er teknisk og retter seg hovedsakelig mot ingeniører og teknologer med IT-bakgrunn, men det er også åpent for andre interesserte NITO-medlemmer. 

Bidra til faglig utvikling og påvirk politiske prosesser som er relevant for IKT-sektoren

NITO IKT tar sikte på å bli et fagnettverk som myndighetene og media lytter til tilbud til medlemmer som ønsker å starte for seg selv.

 

Kurs og arrangementer i Hordaland