Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Lean six sigma gult belte

Vil du lære å jobbe med forbedringer i egen organisasjon og hvordan du kan identifisere og fjerne tidstyver? Du får innføring i Lean-filosofien og grunnleggende opplæring i de mest brukte Lean-verktøyene. Kurset blir gjennomført som nettbasert kurs der du treffer forelesere og deltagere i et digitalt kursrom.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 

På kursene vil du ha en direkte dialog med kursholdere og deltagerne i plenum og i grupper. Det vil bli gjennomført gruppearbeid og oppgaveløsning. Flere teknikker vil bli benyttet for å skape dialog og samhandling. Det er ingen spesielle krav til utstyr ut over PC eller nettbrett med web-kamera og mikrofon. Kursene startes ved å gå inn på linken du vil motta.

Hvorfor er kurs i Lean Gult belte viktig for deg?

Lean er verdens mest brukte forbedringsmetodikk og med gult belte vil du være godt rustet til å gjøre forbedringer i egen bedrift. Lean er en sertifisering som er etterspurt i dagens arbeidsmarked, og vil være positivt for å gjøre din CV mer attraktiv.

Sertifisering

Kurset avsluttes med en 30-minutters digital eksamen. 
Ved bestått eksamen tildeles kursdeltakeren den anerkjente sertifiseringen Lean gult belte. Lean gult belte er det første nivået i dette sertifiseringsprogrammet og du kan bygge videre til grønt og sort belte.

Etter endt kurs vil du kunne

  • Ha ansvar for å gjennomføre mindre prosessforbedringer
  • Delta som teammedlem for å løse problemer etter Lean-tankemåten
  • Delta som fagekspert i forbedringsprosjekter

Kurset vil være aktuelt for team og virksomheter som ønsker bedre resultater gjennom å bygge lag og motiverte medarbeidere. I tillegg til deg som ønsker å utvide kompetansen og CV-en for å bli mer attraktiv for nye arbeidsoppgaver.

Kurset krever ingen forkunnskaper

Kurskonseptene og innholdet er gjennomført for flere tusen deltagere med meget gode tilbakemeldinger.

Praktisk informasjon

09:00-15:00: Obligatorisk forelesning begge dager.

15:00-16:00: Mulighet til å prate med foreleser, og få hjelp til å ta eksamen. Det er også mulig å ta eksamen på et senere tidspunkt.

Med forbehold om endringer.

Kurs i ledelse og prosjektledelse