Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Himalaya Tandori – restauranten som er fylt av teknologi!

Opplev indisk mat og hør den fascinerende historien om ingeniør Daravir Singh og hvordan han bruker teknologi til gi lokalsamfunnet indisk mat.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler

Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema

Loading

Arbeidsgiver

Loading

Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Loading

NB! Kurset er fullt. Melder du deg på blir du satt på venteliste.
* Påkrevd felt

Hør hvordan farens vonde arm etter 20 år på kjøkkenet på familierestauraten, førte til at oppfinner, elektroautomasjons-ingeniør og servitør Daravir Singh utviklet måten de lagde mat på ved bruk av roboter.

Denne suksessen førte til at Daravir fikk en ny idé; han ville revolusjonere restaurantbransjen og bygget derfor et avansert storkjøkken sammen med faren der nesten alt styres av datamaskiner.

Resultatet av dette er takeaway-maskinen Himalaya Go, som består av fire store skjermer, betalingsterminal, og matluker. Skjermene presenterer hver sin aktuelle rett. Kunden velger den retten de vil ha, betaler, tar med seg maten og går. 

Maten i maskinen tilberedes og pakkes på Himalayas storkjøkkenet på Skoppum. Når Himalaya Go begynner å gå tom for en rett, setter robotene på Skoppum i gang med å lage mer mat.

På familierestauranten der alt startet vil Daravir fortelle oss hvordan ideen utviklet seg og hvordan prossessen har vært. Det vil bli servert buffet, og vi kan love både engasjerende foredrag og nydelig mat.

Praktisk informasjon:

  • Gi beskjed om eventuelle allergier i fritekstfeltet

 

Linn Siren Trømborg

Seniorrådgiver