Gå til innhold
Illustrasjonsfoto: Oljehydraulikk.no
< Kurs og arrangementer

Nettkurs: Oljehydraulikk

Ønsker du å lære eller oppfriske kunnskapene dine om hydraulikk? Dette nettkurset inneholder alt grunnleggende du trenger å kunne om oljehydraulikk.

Jeg er veldig fornøyd med kurset og innholdet i videoene, som flymekaniker var dette kurset god repetisjon. - Simon

Kjøp tilgang på oljehydrualikk.no

Velg "opprett konto" dersom du ikke har bruker fra før. Etter du har opprettet konto får du tilgang til å kjøpe kurset fra kurslisten. Bruk rabattkode "NitoMedlem" for å få medlemspris på kurset.

Ta nettkurs i oljehydraulikk!

Det er et stort gap mellom mengde oljehydraulikk i industrien og hva som blir undervist i faget på norske skoler. Dette kurset er laget for å fylle noe av dette gapet. 

Nettkurset er bygget opp med videoer og animasjoner som forklarer og illustrerer oljehydraulikk. Du får en grundig gjennomgang av oljehydraulikk og blir kjent med blant annet viskositet, pumper, akkumulatorer, ventiler vesker og ulike komponenter. 

  • over 40 lærerike videoer.
  • bestill og begynn med en gang.
  • 60 dager tilgang.
  • se innholdet så mange ganger du vil.
  • se på PC, nettbrett eller mobil.
  • lær når og hvor du vil. 

 

Kursholder: Loyd Arve Nornes

Kurset er laget og levert av Loyd Arve Nornes som er foreleser i emnet på Høgskolen Vestland avd. Haugesund. Nornes har lang erfaring som forleser og som hydrauliker i Maersk Drilling. I tillegg har han også blitt godkjent leverandør av nettkurset til forsvaret. 

Demo: Viskositet fra nettkurs i oljehydraulikk:

Kursbevis sendes elektronisk til e-postadressen du registrerer deg med.

Praktisk informasjon:

Du melder deg på og betaler direkte til nettstedet påmeldingsknappen lenker til. Du får tilgang så snart betalingen er gjennomført. Tilgangen gjelder i seks måneder.

Ønsker du å få kursavgiften på faktura? 

Dersom du har en annen betaler kan du bruke knappen under for å kontakte oss slik at vi kan sende deg faktura for kurset.