Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Revit MEP MagiCAD VVS Basis I

Når du skal bli god til å konstruere VVS-anlegg i 3D.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 
* Påkrevd felt

Dette 4 dagers kurset er ideelt for deg som skal konstruere VVS-anlegg i 3D. Lær grunnleggende funksjoner i Autodesk Revit MEP og MagiCAD for Revit. Kurset har fokus på å sette opp, importere og linke prosjekter, konstruere VVS-installasjoner, samt dokumentasjon.

Dette lærer du
  • Du lærer grunnleggende funksjoner i Autodesk Revit MEP og MagiCAD for Revit med fokus på å sette opp, importere og linke prosjekter, konstruere VVS-installasjoner, samt dokumentasjon
  • Du vil også lære å utforme en VVS-modell slik at mest mulig informasjon kan utnyttes med hensyn til BIM
  • Du får ferdigheter i «Revit MEP og MagiCAD for Revit – Grunnkurs for VVS» til bruk av Revit MEP og MagiCAD til design og dokumentasjon av VVS-installasjoner

MagiCAD er foretrukket av de største rådgiverne og entreprenørene i Norge og er det ledende systemet for VVS-prosjektering. Stadig flere av de store aktørene i bransjen innen VVS-prosjektering velger nå å gå over til Autodesk Revit MEP som plattform med MagiCAD.

Revit representerer den nyeste teknologien på markedet og det eneste systemet som representerer fagdisiplinene Arkitekt, Structure og MEP (VVS/EL).

Markedet ser klare fordeler med å utføre prosjekteringen i samme modell som de øvrige fagene i prosjektene. I flere kommende prosjekter signaliseres det at det forutsettes prosjektering på Revit-plattform.