Gå til innhold
Gjenvinningsanlegg. Bildet NCCE
< Kurs og arrangementer

Stream: Norge - et foregangsland i utviklingen av grønn, sirkulær økonomi

Bli kjent med Norsk Senter for Sirkulær Økonomi (NCCE). Camilla Brox gir deg et innblikk i senterets arbeid og samarbeidsprosjekter, samt i hvilke forretningsmuligheter som ligger i det grønne skiftet og en overgang til en mer sirkulær økonomi.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Norsk Senter for Sirkulær Økonomi (NCCE) er et utviklings- og kompetansesenter med over 50 medlemsbedrifter som representerer industri, oppstartsbedrifter, øvrig næringsliv og offentlige virksomheter. Felles for disse er at de ser forretningsmuligheter i sirkulær økonomi og det grønne skiftet.

NCCE arbeider med å videreutvikle sirkulærøkonomi i praksis for og mellom virksomheter, og leder innovasjonsprosesser og prosjekter knyttet til bærekraftig utvikling. Senteret bistår sine medlemmer i en raskere overgang fra en lineær til en sirkulær økonomi. 

Sirkulær økonomi
I en sirkulær økonomi utnytter vi naturressurser og produkter effektivt og så lenge som mulig, i et kretsløp der minst mulig ressurser går tapt.

Sirkulær økonomi er motsatsen til en lineær økonomi. En lineær økonomi er basert på utvinning, produksjon og bruk, og forbrenning eller deponering av avfall.

- Definisjon fra miljødirektoratet

 Innleder: Camilla Brox

Camilla har de siste 3 årene bistått bedrifter og organisasjoner i utvikling av effektive strategier for økonomisk vekst, sosial inkludering og bærekraft, og har siden januar 2018 bistått Norsk Senter for Sirkulær Økonomi.

Hun har en Master of Management fra BI, med spesialisering innenfor ‘Samfunnsansvar under globalisering og klimapress’, ‘Organisasjonspsykologi’ og ‘PR-ledelse & Strategisk kommunikasjon’. 

Dette arrangementet gjennomføres som en stream

Du deltar via internett fra der du er. 

Hvordan det fungerer:

  1. Du melder deg på som vanlig - klikk "Påmelding".
  2. Dagen før får du tilsendt en lenke på e-post fra NITO. Lenken gir deg tilgang til streamen.
  3. Arrangementet starter til oppsatt tid.
Beth Th. Øvre

Beth Th. Øvre

Seniorrådgiver

Du kan lese mer om Norsk Senter for Sirkulærøkonomi (NCCE) på deres nettsider: http://ncce.no/ 

Kurs og arrangementer i Østfold

Oversikt over kommende lokale kurs og arrangementer i Østfold.