Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Temamøte: Industrialisering og digitalisering i bygge- og eiendomsnæringen.

Ønsker du å levere bygg med best mulig kvalitet og bærekraft til lavest mulig kostnad? Meld deg på og lær hvor gevinstene ligger.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

For å kunne oppfylle dette målet må byggeprosjekter planlegges og gjennomføres med en industriell tankegang. For å få dette til må lages mål og en klar plan for prosjektet. Det er viktig å tenke og planlegge industrielt fra start til mål. med best mulig kvalitet og bærekraft til lavest mulig kostnad. Viktige beslutninger må avklares, og sentrale aktører må komme tidlig inn i prosessen.

Det er spesielt innenfor områdene organisering, flyt, standardisering, automatisering og teknologibruk at gevinstene ligger. Industrialisering av byggeprosjektene er ett av områdene med størst potensial for å få til en reduksjon av byggekostnadene, økt effektivitet og lønnsomhet for alle involverte. 

Vi tar utgangspunkt i arbeidet til Bygg21 og vil diskutere hvilke tiltak næringen vil prioritere fremover for å bli mer effektiv.

LiveStream (krever ikke påmelding)

Kim Sørensen

Kim Sørensen

Seniorrådgiver

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.