Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Virtuelt: Powerpoint i digitale møter

Du er kanskje vant til å bruke PowerPoint i presentasjonene dine, men hvordan bruker du det på best mulig måte nå som de fleste møter er digitale? Vi lærer deg hvordan du kan ta presentasjonene dine til et nytt nivå.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle fysiske kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Dette kurset er virtuelt

Det betyr at du deltar som på et vanlig kurs, bare på internett fra der du er.

Hvordan det fungerer:

  1. Du melder deg på som vanlig - klikk "Påmelding".
  2. Dagen før kurset får du tilsendt en lenke på e-post fra NITO. Lenken gir deg tilgang til kurset.
  3. På kursdagen gjennomføres kurset til oppsatt tid.  

Undervisningen foregår med live video fra foreleser og oppgaver underveis. Du kan selvfølgelig stille spørsmål til kursholder og diskutere med andre kursdeltakere.

Suksesskriteriene for PowerPoint-presentasjoner i digitale møter

Ikke alle funksjoner du kjenner i PowerPoint er like smarte å bruke  i digitale møter og kan ta fokuset bort fra det du egentlig ønsker å formidle. På dette kurset lærer du om suksesskriteriene for PowerPoint-presentasjoner i digitale møter, og hvordan du kan bruke verktøyet best mulig for å få fram budskapet ditt.

Kurset er praktisk rettet, og du må ha Microsoft PowerPoint installert på din PC. Det vil bli gitt oppgaver og anledning til å trene og teste ut det  du lærer underveis i kurset. Kursholder Kjell Morten Brendøy er kjent for sine engasjerende og lærerike kurs. 

Praktisk informasjon

Kursstart: 0900
Slutt: Senest 1300

Det blir tatt pauser underveis. Kurset foregår på Zoom.

kjellmortenbrendoy.jpgKursholder: Kjell Morten Brendøy

Kjell Morten Brendøy har 10 års erfaring fra lederstillinger i inn- og utland. Brendøy lever etter å være et friskt pust i en ellers tradisjonspreget bransje, og bruker kreativitet og engasjement til å bygge praktiske og lærerike kurs. Kjell Morten har holdt kurs i en årrekke, og har lang erfaring med bruk av bl.a. Office-pakken inkludert PowerPoint. 

Kurs i ledelse og prosjektledelse