Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Virtuelt: Samspillkontraktene - Utvikling, anskaffelser og gjennomføring

Utviklingsfasen, gjennomføringsfasen og anskaffelsesfasen blir grundig gjennomgått.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

tirsdag 16.03.2021 09:00-15:00

Feltet er påkrevd

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 

Virtuelt: Samspillkontraktene - Utvikling, anskaffelser og gjennomføring er svært praktisk rettet, og er i tillegg basert på en rekke eksempler fra samspill-prosjekter i både bygg- og anleggssektoren.

Kurset vil også fokuseres på de rettslige utfordringene man risikerer å møte ved forberedelse og gjennomføring av bygge- og anleggsprosjekter, fra anskaffelses- og kontraheringsfasen og frem til ferdigstillelse og sluttoppgjør.

Det legges opp til gruppe- og diskusjonsoppgaver underveis.

Dette kurset er virtuelt - Les mer her

Du deltar som på et vanlig kurs, bare på internett fra der du er.

HVORDAN DET FUNGERER:

  1. Du melder deg på som vanlig - klikk "Påmelding".
  2. Dagen før kurset får du tilsendt en lenke på e-post fra NITO. Lenken gir deg tilgang til kurset.
  3. På kursdagen gjennomføres kurset til oppsatt tid.

Undervisningen foregår med live video fra foreleser og oppgaver underveis. Du kan selvfølgelig stille spørsmål til kursholder og diskutere med andre kursdeltakere.

Målsetting

Etter endt kurs skal du kjenne bedre til anskaffelsesregelverket og anbudsprosessen i bygg- og anleggsprosjekter. Videre skal du ha fått en god oversikt over de ulike entreprisestandardene og hvordan gjennomføre et entrepriseprosjekt fra A til Å.

Harald Fosse er spesialist innen entreprise- og kontraktsrett, samt anskaffeffelsesrett. Han bistår offentlige og private aktører med anskaffelsesprosesser, prosjektgjennomføring og tvistehåndtering.

Han er en god sparringspartner for utbyggere i de strategiske valgene under planleggingen av større entrepriseprosjekter, og har vært med på å utvikle flere av de norske kontraktsstandardene innen bygg- og anleggsbransjen. Harald er omtalt som en svært engasjert og erfaren advokat innen entrepriserett med særlig fokus på hans kvaliteter som forhandler og konfliktløser. Han er populær kurs- og foredragsholder og har også lang erfaring som prosedyreadvokat i alle instanser, samt bistått ved klagesaker i KOFA.

Jørgen Aardalsbakke har spisskompetanse innen entrepriserett og offentlige anskaffelser, med særskilt erfaring med bistand til store entrepriseprosjekter innen samferdsel og infrastruktur, herunder utvikling av samspillskontrakter og OPS-kontrakter, samt tvistehåndtering og prosedyre.

Andre kurs og temamøter innen bygg og anlegg