Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Visuell programmering

Faggruppen for bygg og anlegg (FBA) - Tekna/NITO, RIF og NAL inviterer til et kurs i innføring i bruk av visuell programmering.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

torsdag 06.02.2020 09:00-16:00

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Har du hørt «buzz-ordene» som automatisering, parametrisk modellering og generative design? Hvorfor ikke finne ut om det har noe for seg?

Etter endt kurs skal deltagerne ha fått en god gjennomgang av grunnleggende dataflyt, geometri, listbehandling og samhandling med Revit.
I sum vil kurset gjøre deltagerne godt forberedt på den nye hverdagen som mange ingeniører og arkitekter står ovenfor om de vil henge med i fremtiden.

Målsetting

Etter endt kurs skal du ha fått grunnleggende forståelse av hvordan man kan benytte visuell programmering for flere faser innen design, prosjektering og bygging.
I tillegg skal deltagerne ha gjennomgått konkrete oppgaver på egen PC som kan benyttes etter endt kurs.

Jostein Berger Olsen i Bad Monkeys AS er opprinnelig byggingeniør og har brukt Dynamo/Revit og andre tilsvarende verktøy «live» i prosjekter i en årrekke. I tillegg har han holdt flere kurs og workshops innen temaet de siste 5 årene. I 2017 og 2018 ble han også kåret til topp 3 foredragsholder ved den internasjonalt anerkjente BIM-konferansen BILT.

 

 

Andre kurs og temamøter innen bygg og anlegg