Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Workshop: Start reisen til skyen

Alle vil til "skyen", men hvordan komme dit? Hvor er det smartest å starte, hvordan realisere gevinster for din virksomhet? Skal alt inn i skyen eller er kombinerte løsninger det beste? Vi deler erfaringer fra enkle og tunge sky-prosjekter og hjelper deg videre på reisen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Bli med på en spennende workshop hvor du blir i stand til å vurdere hvordan din virksomhet best skal håndtere "veien til skyen". Du blir kjent med og lærer om strategier, utfordringer, avhengigheter, integrasjoner, nødvendig kompetanse, sikkerhet, samsvar, utrulling og opplæring. Etter workshopen skal det være enkelt for deg å starte prosessen i din virksomhet.

Er alt bedre i skyen? 

Hensikten med en skyreise er å realisere gevinster gjennom økt effektivitet, mobilitet, samhandling og bedre tilgang til og nytte av dine data. I workshopen fokuserer vi på hvor du raskest kan hente ut gevinstene. Du blir bevisst på hele prosessen og får oversikt slik at du ikke gaper over for mye samtidig.

Har du en plan for din virksomhet? På workshopen deler vi eksempler fra egen virksomhet. Dine utfordringer og konkrete eksempler gir utgangspunkt for diskusjonene. 

I kofferten etter endt kurs: 

  • En prioriteringsliste du kan bruke som utgangspunkt i prosessen
  • Tidslinje for veien mot "skyen"
  • Kjennskap til fallgruver du bør unngå
  • Gode tips fra andre i tilsvarende situasjon 

Kursholder: Espen Høglund

Espen jobber til daglig som rådgiver i eXspend og har lang erfaring som rådgiver innenfor offentlige og private virksomheter. Espen har fokus på gevinstrealisering i den digitale transformasjonen for å redusere gapet mellom forretning og IT. Han hjelper kundene med IT-strategier, handlingsplaner, kartlegging, behovsanalyser, arbeidsmøter, sikkerhet, arkitektur og skytjenester. Målet er å effektivisere kundenes forretning gjennom gode IT løsninger som er tilpasset organisasjonen og brukerne.

Håvard Nyhus Exspend.jpgKursholder: Håvard Nyhus

Håvard jobber som seniorrådgiver i eXspend, med fokus på gevinstrealisering i forbindelse med digitalisering. Som teknologi- og forretningsrådgiver i flere store IT-virksomheter har Håvard også opparbeidet seg kompetanse på rådgivning som går på tvers av forretning og IT. Håvard har bred erfaring med å holde foredrag, gjennomføre opplæringer, lederseminarer og liker å spre kunnskap i både små og store forsamlinger. Er sertifisert lisensrådgiver og entusiastisk Microsoft Cloud evangelist.

Kurs i ledelse og prosjektledelse