Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

Ingeniører uten grenser

Ola Mannsåker fra ingeniører uten grenser forteller om hvorfor det er viktig for ingeniører å engasjere seg.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Ingeniører Uten Grenser

Ingeniører Uten Grenser (IUG) fremmer utvikling gjennom å formidle ingeniørkompetanse til norske bistandsorganisasjoner. Hvert år gjennomfører de en rekke oppdrag verden over for norske bistandsprosjekter, hvor kvalifiserte ingeniører er deres bidrag.

VI får besøk av Ola Mannsåker som skal fortelle oss litt om hva Ingeniører uten grenser engasjerer seg i, og hvordan du eventuelt kan engasjere deg.

  • Lunsj kl. 12.00
  • Foredrag kl. 13.00

Vi sees til årets første pensjonisttreff i Ingeniørenes Hus, Kronprinsens gate 17, Oslo.

Pensjonistaktivitet i Oslo og Akershus

Dette er en programserie laget av og for NITO Pensjonistene i NITO Oslo og Akershus. Alle NITO-arrangementer er åpne for alle medlemmer, men pensjonistene vil bli prioritert.

NITO Pensjonistene

NITO Pensjonistene er et viktig nettverk for mange medlemmer som har sluttet i arbeidslivet. NITO Pensjonistene arrangerer temamøter, turer og omvisninger for alle medlemmer, men spesielt for de som definerer seg som pensjonist.

Selv om man som NITO Pensjonistene bare betaler 10% av medlemskontingenten, har man de samme medlemsfordeler og rettigheter som yrkesaktive medlemmer og deltar i avdelingens ulike aktiviteter. Mange NITO pensjonister bidrar aktivt hver måned til NITOs aktivitet utad og internt.