Gå til innhold
FAGNETTVERK

Urban Future Global Conference

Hvordan ser framtidas byer ut? Som ingeniør er du med på å forme utviklingen. NITO-medlemmer får rabatt på  Urban Future Global Conference.

Påmelding hos Urban future

Påmelding

urban future kampanjebilde 2.JPG

Alle NITO-medlemmer får 300 euro i rabatt på Urban Future Global Conference. Pris etter rabatt: 455 euro (ca. 4400 kroner).

Få rabattkode ved å sende en e-post til .

OBS! Tilbudet går ut 30. april.

NITO er nettverkspartner på Urban Future Global Conference. Dette er Europas største møteplass for bærekraftige byer, og arrangeres i år i Oslo.

NITO er partner fordi programmet setter fokus på det grønne skiftet og hvordan forme framtidas byer. Mobilitet, bygg og planlegging, ledelse og grønt næringsliv står på agendaen. Ingeniører og teknologer har en viktig rolle.

Se program for Urban Future Global Conference

Hovedtemaer på Urban Future Global Conference 

Urban mobilitet

Riktige eller gale valg som tas i dag vil ha stor betydning på hvordan vi lever i framtida. Mobilitet er en sentral nøkkel til bærekraftige byer.

På konferansen møter du visjonære mobilitetseksperter, byplanleggere, og eksperter på offentlig transport.

Bygg og arkitektur

Det er mange utfordringer som skal løses når vi planlegger for bygg og bruk av landområder. Møt de mest framtidsrettede byplanleggerne, ingeniørene, arkitektene og utviklerne, samt byggentreprenører og investorer.  

Lederskap

Overgangen til bærekraftige byer krever forandringer på mange nivåer som fordrer ledelse med fokus på bærekraft og visjonære løsninger. 

Grønt næringsliv og innovasjon

Næringslivet er en helt essensiell del av løsninger for bærekraftige byer. Vi må samarbeide, legge til rette for innovasjon og omstille til en bærekraftig sirkulær økonomi.

Hør fra grønne virksomheter, ledere, innovatører og samarbeidspartnere fra hele verden hvordan private og offentlige virksomheter kan samarbeide for å gjøre byer til et bedre sted.

urban future hjerte med NITOlogo 2.JPG

Gjør som 88.000 andre ingeniører og teknologer

Medlemmer får rabatt på alle fagkurs og deltar gratis på temamøter i regi av fagnettverkene.

Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Bli medlem nå