Gå til innhold
NITO Hordaland

Inspirasjonskveld-hvorfor bli medlem?

"Sterk står den som står alene" … tror du dette er sant, må du kanskje revurdere denne meningen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Ny norsk forskning viser nå klart hva som skjer med lønn om de ansatte organiserer seg. Forskerne ser ikke at et enkelt fagforeningsmedlemskap gjør noen vesentlig forskjell. Det er når flere på en arbeidsplass organiserer seg at lønnen øker.

NITO vil være med å styrke felleskapet på en arbeidsplass. NITO kan også gi deg kurs og aktiviteter som utvikler deg og din kompetanse sammen med muligheten for deltagelse i ulike faglige nettverk.

Program for denne ettermiddagen

  • 16.30 Registrering og enkel bevertning 
  • 17.00 Hvorfor bli medlem eller fortsette å være medlem? Fordeler som fagorganisert ved Jørn Eilertsen, rådgiver i NITO 
  • 18.30 Pause
  • 19.00 Innovasjon og omstilling ved Geir Styve, humørbonde

 

Jørn Eilertsen
Rådgiver i NITO

Jørn Eilertsen er en engasjert rådgiver innenfor organisasjon og tillitsvalgtsystemer, og jobber i  bedriftsgruppeteamet til NITO. Eilertsen har lang erfaring som foredragsholder på kurs om jobbsøk og LinkedIn.

Geir Styve, lånt med tillatelse fra G. Styve

Geir Styve er kjent som "Humørbonden". Han har bakgrunn fra Forsvaret, som byggningsingeniør og som konsulent innen HMS. Han tilbyr inspirerende foredrag innen et bredt spekter av temaer, alle krydret med det han selv kaller humor til ettertanke.