Gå til innhold
NITO Østfold

Kickoff - bachelor IR/IT 2017

Digital modelling og fabrication er en prosess som knytter sammen idé/design og produksjon gjennom bruk av forskjellige teknologier. Bli med oss til FabLab å la deg inspirere i arbeidet med bacheloroppgaver.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Invitasjon

NITO Østfold og Verket FabLab i Moss ønsker å invitere dere studenter som skal levere hovedoppgaven i år, til en inspirerende KickOff på Verket FabLab.

Verket FabLab

FabLab ble startet som et verksted for ingeniører, og det er det i høy grad fortsatt. Noen hovedoppgaver krever en fysisk prototype - mens andre er kun teori. Uansett er det verdifullt og inspirerende å se hvordan man selv kan fabrikkere sine egne konstruksjoner fra papir til noe fysisk - og få testet ut sine teorier i praksis.

Intensjoner og målsetninger for oppgaver begynner ofte et helt annet sted enn det slutter - og planene for hva man ønsker å lage kan fort måtte endres pga. mangel på tilgang til maskiner eller kompetanse.

Dette ønsker vi å gjøre noe med!

Bli kjent med Verket FabLab som er et åpent fellesverksted for Digital Fabrication - hvor man har både software og hardware tilgjengelig til å lage nær sagt "alt".

I løpet av kvelden vil vi gi dere et inspirerende foredrag for prosjekter, muligheter og teknikker - samt ta dere gjennom en enkel øvelse.

Servering og transport

Enkel mat og drikke vil bli servert, i tillegg vil det bli satt opp buss fra Halden og Fredrikstad for å få dere trygt til og fra.

Mer informasjon om transport kommer senere.

Arrangør

NITO Østfold og Verket FabLab 

Sted

Ibsensgate 4, 1530 Moss

Kurs og arrangementer i Østfold

Oversikt over kommende lokale kurs og arrangementer i Østfold.