Gå til innhold
NITO Hordaland

Kultur: Askepott

Det var en gang en snill og modig jente, en superslem stefamilie, en fortryllende fe, en flott prins, et magisk tre og mange hjelpsomme dyr. Det var en gang en ensom jente som ble invitert til ball på slottet – et sted hvor drømmer kan bli virkelighet.

Kjøp billetter direkte fra teateret

Kjøp billetter her

Askepott, lånt med tillatelse fra DNS

 

Eventyret om Askepott er en våre kjæreste kulturskatter og fins i mange varianter. Fortellingen om jenten som etter morens død blir herset med av sin nye familie, før hun med et trylleslag, hardt arbeid og gode hjelpere får livet hun fortjener, griper både barn og voksne.

Denne familieforestillingen tar utgangspunkt i Brødrene Grimms eventyr. Det blir en storslått visuell opplevelse med en god dose humor og mange rørende øyeblikk. Askepotts reise fra asken til kongelig bryllup blir tonesatt av Mari Kvien Bruvoll, og dansere fra Absence Crew tryller frem ulike dyr.

 

Vi inviterer til juletregang og -sang på Den Nationale Scene i forbindelse med at vi har fått god pris på billetter til årets familieforestilling "Askepott".

Anbefalt aldersgrense: fra 6 år

Ta kontakt med din lokalavdeling

 

 

Klikk inn på "Kjøp billetter her" over bildet

  • Velg deretter antall plasser ved å klikke på de blå setene i salkartet som kommer opp på skjermen.
  • Lås opp pristype medlem NITO med kode NITO17
  • Klikk deretter på kjøp billetter
  • Forsett til betaling ved å logge deg inn til kassen. Om du ikke allerede har en kundekonto hos Ticketmaster, må du registrere deg før du går videre til betaling. Dette gjør du kun første gang.

Om du ønsker det, er du selvsagt fremdeles velkommen til å kjøpe billetter på vårt billettkontor.

Telefon 55 60 70 80
Åpningstider billettkontoret: mandag - fredag 09:00 - 20:00 lørdag 11:00 – 18:00
E-post: