Gå til innhold
FAG

Kunsten å få kunden til å kjøpe

Salgskurs: Vil du få en bedre forståelse for salg, og hvordan våre menneskelige drivkrefter styrer våre beslutninger? På dette kurset lærer du om salg, hvorfor det kan være vanskelig, og hva du kan gjøre for å få kunden til å kjøpe.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Fullfør

Hvorfor ta salgskurs?

  • Lær hva som får kunden til å gjøre handel med deg
  • Bli bevisst dine personlige utfordringer med salg
  • Få en unik tilnærming til salg og hvordan en handel foregå

Kursprogram - Kunsten å få kunden til å kjøpe.pdf

Syns du som fagspesialist at det er utfordrende å jobbe med kunder og salg?

Tenker du noen ganger at «Jeg er ingen selger»? Du er ikke alene, og på dette kurset får du en unik tilnærming til salg. På kurset opplever du kanskje at salg også er et fag, et fag som de du, og din bedrift bør inneha kompetanse innenfor. Det sies at i fremtiden bør alle i en organisasjon ha en forståelse for, og basiskunnskap innenfor salg.

På kurset får du trene på nøkkelferdighetene som de beste selgerne innehar.

Ved å bli mer bevisst på disse, vil du med stor sannsynlighet øke din salgskompetanse, og tilføre bedriften nye kunder og flere oppdrag. Du vil også lære teknikker som kan brukes privat, og spesielt i jakten på ny jobb.

Syns du det er vanskelig «å øke salget», eller å identifisere deg selv som «selger»? På dette salgskurset vil du få en større forståelse av hva salg er, slik at du blir tryggere i rollen og dermed skape en enda større stolthet rundt faget ditt.

Les mer om salg i artikkelen "Hvordan få oppgang i nedgang"

Vi ses på kurs!

 

KURSHOLDER: Morten Nilsen, Leading EdgeForedragsholder: Morten Nilsen

Morten har bred erfaring fra ledelse og prestasjonsutvikling og er en attraktiv kurs- og foredragsholder i mange store organisasjoner. Han gjennomfører alt fra en til en ledercoaching, foredrag, lederkurs til større lederutviklingsprogram, og er genuint interessert i å hjelpe og utvikle andre mennesker. Han er også en ettertraktet mentaltrener. Morten er sertifisert NLP Master Practitioner og har utdannelse fra sjøkrigsskolen og Handelshøgskolen BI i tillegg til flere års studie innen psykologi og ledelse.

Morten er svært opptatt av at du skal ha størst mulig verdi igjen for kurset. Det vil du merke. Han har i tillegg en evne til å stille spørsmål som du sjeldent møter.

Prisinformasjon

Earlybird til 1. jan.: Medlem Kr. 6.000,- Ikke medlem: Kr. 7.500,-
Etter 1. jan.: Medlem Kr. 7.000,- Ikke medlem: Kr. 8.500,-

Aktuelle kurs i ledelse og prosjektledelse