Gå til innhold
NITO Sør-Trøndelag

Kurs i effektivitet og tidsstyring

Hvordan utnytter vi eller bruker tiden vår? Hvordan styrer vi unna det som stjeler tiden vår? Dette kurset vil gi deg både tankevekkere og praktiske verktøy for å møte utfordringene i en hektisk hverdag.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Effektivitet og tidsstyring. Foto: pexcels.com

Stress er verken en god eller en sunn følelse. Svaret på problemet blir å ta kontroll over tiden din. Dessverre går det ikke an å styre tiden, men du kan styre aktivitetene dine – og din bruk av tiden.

Å strukturere seg selv og egen bruk av dyrebar tid, kan være en utfordring for mange. Det er også noe mange ønsker og trenger å lære mer om.

Agenda:

  • Stress og forholdet mellom krav og prestasjon
  • Tidsbruk, planlegging og prioritering
  • Tidsstyringsmatrisen
  • Forstyrrelser og tidstyver
  • Kunsten å ta vare på seg selv i en hektisk hverdag
  • Møteledelse og møtekultur

Kursholder: Vibeke Holtskog

Vibeke Holtskog, kusholder. Foto: Holtskog.noVibeke Holtskog er utdannet språklærer med videreutdanning i retorikk, kommunikasjon og ledelse. I 2008 startet hun ”i læra” hos sin far, Tore Holtskog, og har fått opplæring og veiledning i et bredt spekter av emner, kurs og foredrag. Hun har siden 2009 drevet Holtskog i tospann med Tore, frem til hun tok over som daglig leder i 2012.

Vibeke har spesialisert seg innen retorikk og presentasjonsteknikk, og har hjulpet hundrevis av fornøyde kursdeltakere med å forbedre sine presentasjoner. Hennes kurs får svært gode tilbakemeldinger, og hun blir beskrevet som faglig sterk, autentisk, inspirerende og engasjert.

Vibeke er også glad i å skrive, og er medforfatter av flere lærebøker, både for grunnskole og høgskole. Hun har siden 2012 jevnlig skrevet artikler for magasinet Ledernytt. Hun har også skrevet boken Indre Motivasjon (sammen med Tore), som kan lastes ned her.