Gå til innhold
NITO Telemark

Kurs: kommunikasjon- og presentasjonsteknikk

Skal du holde innlegg i jobben din eller på studiestedet? Skal du fremføre en presentasjon av ditt prosjekt? Eller er du arbeidssøker og skal på jobbintervju? Hvis ja, kan dette kurset være meget nyttig for deg.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Kurset går over to kvelder, 31. oktober og 7. november, og det forventes at du deltar på begge kurskveldene når du melder deg på.

Kursleder er ingeniør Morten Berger, fra Berger Bedriftsutvikling, som har holdt dette kurset for oss flere ganger. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på kurset.

Første kvelden får du en teoretisk tilnærming til stoffet. Andre kvelden får du selv prøve deg ved å presentere et kort selvvalgt emne og et noe lengre emne. Med en uke mellom kurskveldene, blir det god tid til forberedelser.

Presentasjonene blir vurdert av kursleder, og kursdeltakerne kan komme med kommentarer hva de opplever som positivt og negativt. De fleste opplever dette som meget lærerikt og nyttig.

Vi har begrenset antall plasser. Så her gjelder det derfor å være tidlig ute med påmelding. «Først til mølla....»

Praktisk:

  • Begge kvelder starter med et enkelt måltid kl. 17:00, og deretter kursstart kl. 17:30.
  • Vennligst oppgi eventuelle allergier / matintoleranser ved påmeldingen, eller om det er andre forhold vi må ta hensyn til.
  • Vi dekker ikke reisegodtgjørelse eller tapt arbeidsfortjeneste for deltakelse på kurset.

Gratis bøker!

Hev din kompetanse. Som NITO-medlem har du tilgang på en rekke gratis kompendier og lærebøker.

Få gratis kompendier og lærebøker