Gå til innhold
NITO Aust-Agder

Kurs: Presentasjonsteknikk

Å stå foran en forsamling, om de er små eller store, kan være skremmende. Ønsker du å bli tryggere i rollen? Bevissthet og øvelse gjør deg til en bedre formidler.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Hver eneste dag presenterer vi noe, mer eller mindre bevist. I formelle og uformelle samtaler, på møter, på konferanser, gjennom foredrag eller når vi presenterer noe for kolleger.

Å bli en god formidler handler om å ta bevisste og gjennomtenkte valg. Hva skal du si, hvordan skal du si det, til hvem og i hvilken kontekst. Tid er et sentralt moment - har du tre minutter eller en time til rådighet for å få frem budskapet ditt?

Få praktiske tips du kan bruke allerede neste dag, både på jobb og privat.

På kurset snakker vi om:

  • budskap og målgruppe
  • planlegging og forberedelser 
  • retoriske grep og teknikker som løfter

Bevissthet og øvelse hjelper deg til å hente fram det beste i deg selv, og gir deg trygghet og ferdigheter i effektiv kommunikasjon.

Praktisk

  • Møterom: Leonardo da Vinci, 4de etasje i Eureka 1.
  • Kurset starter med enkel servering, meld fra i kommentarfeltet ved påmelding om du har allergier eller annet vi må ta hensyn til
  • Reise dekkes av den enkelte, kommer du med bil er det kort vei til Eureka-bygget - rett over gaten fra Pollen P-hus

 

Maya Twedt Berli

Foreleser på kurset er Maya Twedt Berli. Hun ble ansatt i NITO i 1999. Fra 2003-2011 var hun ordfører i Vegårshei kommune, og siden 2012 tilbake i NITO som regionsjef for sør. Hun har i tillegg vært aktiv i mange verv, hatt prosessleder-oppgaver i ulike utviklingsprosjekter, og vært foreleser på en lang rekke kurs.

Gratis bøker!

Hev din kompetanse. Som NITO-medlem har du tilgang på en rekke gratis kompendier og lærebøker.

Få gratis kompendier og lærebøker