Gå til innhold
NITO Aust-Agder

Kurs i Retorikk - Få bedre gjennomslag

Opplever du i visse sammenhenger at det er vanskelig for deg å ta ordet, eller får ikke fram det du egentlig vil ha sagt?

Desverre ingen kursplasser igjen ledig

Ønsker du å kommunisere tydeligere, bli tryggere og få større gjennomslag for dine ideer? Da bør du bli med på kurs i retorikk hvor Petter N. Toldnæs, kommunikasjonssjef i Stormberg er foredragsholder.

Kurset har til hensikt å gjøre deg flinkere til å både kommunisere og å gi deg økt gjennomslag.

Vi går gjennom følgende

  • Forberedelser og argumentasjon
  • Disposisjon og språk
  • Analyse
  • Appell tillit og kroppsspråk, og hvordan du kan få bedre selvtillit og tyngde både som taler, debattant og forhandler.

 

Foredragsholder Petter N. Toldnæs er kommunikasjonssjef i Stormberg, har jobbet som kommunikasjonsrådgiver i en årrekke, og har lang fartstid i både Venstre og Kommunikasjonsforeningen.

Petter har vært kursforeleser i medietrening og kommunikasjon på Universitetet i Agder, og han har jobbet med mange offentlige og private virksomheter både regionalt og nasjonalt.

Hva er retorikk?

Retorikk handler om hvordan mennesker overbeviser hverandre. To grunnleggende innsikter er: For å overbevise andre må vi selv virke tillitvekkende og argumentene våre fornuftige, og det vi sier må vekke følelser i tilhørerne.

En retorisk tekst blir framført i spesielle situasjoner og for mennesker vi ikke kjenner. Eksempler er politiske taler, jobbintervju og elevpresentasjoner eller eksamenssituasjoner.

Antall kursplasser:

Vi har plass til 35 deltakere, så det blir "først-til-mølla prinsippet" ved påmelding.

Spørsmål om kurset?

Kontakt Esben Gundersen  eller Mobil

Noen spørsmål?

Ta kontakt med styremedlem Esben Gundersen påeller på mobil.