Gå til innhold
TILLITSVALGT

Kursholderkurs - NITO Intro del 1

Gå ikke glipp av det årlige samlingen som gir deg påfyll til å holde kurs - NITO Intro del 1, og som formidler innhold og som i dette benytter deg av materiellet NITO stiller til rådighet.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Overnatting

Lysebu Hotell

Feltet er påkrevd

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Hver NITO-avdeling inviteres til å melde på inntil to av disse kursholderne. Dersom det er ønskelig med flere, må disse evt. stå på venteliste og fordeles etter at alle avdelinger har fått mulighet til å melde på to. Vi vil fordele de siste plassene 25. september.

Mål:

Alle har innsikt i rammen for ny Intro del 1, samt forståelse for sammenhengen mellom Introdelene og modulbaseringen. Kun de som har gjennomført dette kursholderkurset, evt. kommende kurs, er kvalifisert til å holde NITO Intro 1 etter 19. oktober 2017.

Hensikt:

Alle som formidler i NITO-sammenheng har jevnlig behov for oppdatering.

Ettersom det nå etableres en ny tillitsvalgtopplæring som skal være felles, og hvor Intro 1 skal være lik, er det avgjørende at alle som skal holde disse kursene fremover har gått gjennom både innhold og grunnleggende hvordan NITOs tillitsvalgtopplæringer er bygget opp og gjennomføres.

Praktisk:

Vi starter opp kl. 12.00 (rundstykker og mingling fra kl. 11.00) den 18. oktober og avslutter kl. 15.30 19.oktober. Dvs at første mulige tidspunkt for flybillettbestilling er kl. 17.30.

Reiser og utgifter som NITO skal refundere

Du vil motta en bekreftelse fra NITO med program, deltakerliste og billettbestillingsskjema. Flybilletter skal ikke bestilles før du har mottatt bekreftelsen. 

Skjema for reiseregning, reisebestilling og utgiftsrefusjoner