Gå til innhold
TEMAMØTE

Lean Business Planning

Workshop: Denne ettermiddagen lærer du deg verktøyene til å bygge lønnsomhet og vekst med Lean Business Entrepreneurship Platform

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Fra idé til virkelighet

Workshopen er basert på "Lean Business Entrepreneurship Platform" som hjelper entreprenører og forretningsutviklere til å skape ideer og gjøre dem til virkelighet.

I løpet av workshopen går vi gjennom metoden og "Lean Busienss Entrepreneurship Platform». Dette er en verktøykasse for entreprenørskap som bygger på moderne teori, og som innbefatter strategibygging, prosjektledelse og forecasting. Tilsammen skaper dette en økonomisk oversikt som hjelper deg med å styre og kontinuerlig forbedre prosjektet ditt.

Du får arbeide i gruppe sammen med andre deltakerne om å lage en lean forretningscase. Online verktøyet Lean Business Platform benyttes i gruppearbeidet.

Workshopen vil gi deg inspirasjon, ny kunnskap og gode ideer som du kan benytte til å utvikle din egen virksomhet.

"På tide med mer fokus på forretnings-modellering. Modell og metode er enkel, inspirerende og godt tilpasset norske bedrifter" - Gro E. Lamark

Hvem passer det for?

Workshopen er rettet mot eiere og ledere i selskaper med vekstambisjoner i alle bransjer, samt partnere som bidrar til vekst og utvikling for denne typen selskap.

"Forrykende, engasjerende, informerende" - Nikolai M. Nielsen

Foreleser

Yngve Dahle er grunnlegger av Lean Business International, hovedforfatter av bøkene Vekstbedriften, Lean Business og Lean Business Planning.

Yngve er høyskolelektor ved høyskolen Christiania, har vært involvert i en rekke suksessfulle startups, og er i ferd med å ta en doktorgrad innen Lean entrepreneurship ved NTNU.

 

No-show

Vi gjør oppmerksom på at hvis du velger å ikke komme, uten å gi oss beskjed (no-show), vil du bli belastet kr. 400,- i gebyr. Dette for at vi skal kunne dekke opp kostnadene som påløper.

Beskjed om at du ikke kan delta må gis til ansvarlig sekretær dagen før gjennomføring.

Aktuelle kurs i ledelse, prosjektledelse og økonomi

Kiwa Teknologisk Institutt AS, Oslo, 27. februar 2017

Kiwa Teknologisk Institutt AS Avd Stavanger, Stavanger, 7. mars 2017