Gå til innhold
FAG

Lede uten å være "sjefete"

Ønsker du å bli forstått og utvikle deg selv som en motiverende leder? Løs opp i gamle mønstre, og bli en bedre leder for dine medarbeidere.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

På kurs i å lede uten å være sjef, lærer du spesielt:

  • Enkle kommunikasjonsverktøy du trenger for å lede bedre
  • Hvordan din egen person og forståelse har innvirkning på ulike ledelsesteknikker
  • Kunsten å vinne frem med egne ideer. 

Ansattes krav til leder er i kontinuerlig endring, og de forventer en kommunikasjon og behandling som får dem til å føle seg motivert og engasjert i jobben.

På dette kurset lærer du om det mest grunnleggende som må være på plass for at dine medarbeidere oppfatter deg som en leder, og ikke en "sjef." På kurset kommer vi blant annet innom hvordan du kan "se den ansatte", kommunisere bedre, bruke coachende ledelse, motivere, og forstå "hvem er jeg, og hvem er mine ansatte".

Praktisk øvelse og verktøy

Kurset gjennomføres med en blanding av teori og praksis, hvor deltakerne får teste verktøy, og øve på ulike scenarier og praktiske oppgaver. 

 På kurset vil du blant annet lære om ADKAR, som er et verktøy som kan hjelpe deg å strukturere gode endringer. Kjennskap til verktøyet gir deg kunnskap om hvordan jobbe med endring og hva du kan gjøre for å unngå de største feilene. Petter Bakken er sertifisert endringsleder etter ADKAR-struktur.

Petter Bakken - Kursholder Holtskog AS

Petter har lang fartstid fra Hewlet Packard, hvor han har vært innom flere salgs- og lederstillinger. Han har en formidlingsevne som inspirerer og engsjerer kursdeltakerne, og fremstiller kunnskapen sin på en måte som gjør den forståelig. Petter liker også å bygge på kompetansen til de som deltar på kurs, og bruker gjerne denne for å gjøre kursene enda bedre.

Aktuelle kurs i ledelse, prosjektledelse og økonomi

Kiwa Teknologisk Institutt AS, Oslo, 27. februar 2017

Kiwa Teknologisk Institutt AS Avd Stavanger, Stavanger, 7. mars 2017