Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

ABC i prosjektledelse

Er prosjektledelse eller deltakelse i prosjekter nytt for deg? ABC i prosjektledelse gir deg verktøy og kunnskap slik at du kan planlegge, lede og gjennomføre prosjekter.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

Mange av oss er med i prosjekter, på jobb og privat, og kjennskap til hvordan prosjekter fungerer er viktig for at prosjektet skal være suksessfullt.

Når du deltar i prosjekter er det en fordel for deg å ha et sett med grunnleggende kunnskaper om det å jobbe prosjektbasert. Dette gjelder uavhengig av om du er leder eller deltaker i prosjektet, og ønsker å bidra til suksessfulle prosjekter.

Kurset ABC i prosjektledelse lærer deg hvordan ulike prosjekter styres.  Du tar i bruk verktøyene og teknikkene du lærer allerede på kurset, sammen med de andre deltakerne. Kursholder bruker dine eksempler og det vil bli mye praktisk øvelse underveis. Du vil også bli gjort kjent med klassiske fallgruver og hva du kan gjøre for å unngå.

Kurset ABC i prosjektledelse tar for seg områdene

  • prosjektforståelse – prosjektbeskrivelse, mål og viktige parametere
  • utarbeidelse av grunnlaget for fullstendige prosjektplaner
    ledelse i prosjekter
  • sette prosjektmål gjennom planlegging, organisering og gjennomføring

ABC i prosjektledelse passer for deg som trenger en innføring i hvordan det er å jobbe i prosjekter, enten som prosjektdeltaker eller prosjektleder.

Petter Bakken

Petter har lang fartstid fra Hewlet Packard, hvor han hadde flere salgs- og lederstillinger. Han har en formidlingsevne som inspirerer og engasjerer, og gjør kunnskapen enkel å forstå. Petter liker å bygge på kompetansen til kursdeltakerne, og bruker gjerne denne for å gjøre kursene enda bedre.

Kurs i ledelse og prosjektledelse