Gå til innhold
NITO KOMPETANSESENTER

Bli en superleder

Superlederen har kontroll, et motivert team som leder seg selv og behersker endringer. For å være superleder må du også skape tid til å være leder for deg selv.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Superlederen tilpasser seg og omfavner endringer

Vi lever i en kompleks verden, med store endringer, usikkerhet, enorme mengder informasjon og dårlig tid i hverdagen. Det kreves mer og mer av deg som leder, og på dette kurset gjør vi deg i stand til å bli en superleder: Klar til å takle lederrollen best mulig og med trygghet.

Foto av Bjørn og Petter. FOTO NITO

Første dag på kurs lærer du om

  • Din egen situasjon, og hvordan du går frem for å bli en superleder
  • Lederprosesser og forutsetningene for å lykkes som superleder
  • Delegering, ansvar og kommunikasjon

Andre dag på kurs lærer du om

  • ­Balansering av tillit og kontroll – Ledelse av selvstendige medarbeidere
  • Sikring av målforståelse og skape engasjement i teamet
  • Å sette av og beskytte tid til å være leder

I løpet av disse to dagene lærer du å bruke verktøyene du trenger for å lede dine medarbeidere effektivt, bruke digitale hjelpemidler og kommunisere effektivt med teamet ditt. Kurset er praktisk rettet og kursholderne har lang erfaring i å skape god læring med eksempler, oppgaver, diskusjoner og erfaringsdeling blant deltakerne. 

Kursholdere

Petter Bakken

Petter har lang fartstid fra Hewlet Packard, hvor han hadde flere salgs- og lederstillinger. Han har en formidlingsevne som inspirerer og engasjerer, og gjør kunnskapen enkel å forstå. Petter liker å bygge på kompetansen til kursdeltakerne, og bruker gjerne denne for å gjøre kursene enda bedre.

Bjørn Hopland

Bjørn leder Smart endring AS og lærer andre å bruke den digitale verktøykassen vi alle har til å arbeide, samarbeide og kommunisere bedre for å nå felles mål og oppnå bedre resultater med mindre stress. Hans kurs og workshops er praktisk innrettet og bygger på mange års ledererfaring i Microsoft der han hadde teammedlemmer spredt i hele Europa.

Aktuelle kurs i ledelse og prosjektledelse