Gå til innhold
Folk deler kunnskap
< Kurs og arrangementer

Temamøte: Emosjonelt smarte organisasjoner er framtiden

Som ledere styrer vi for mye. Folk vil mer enn vi tror, og folk kan mer enn de vet. Vår jobb fremover er å forløse begge deler.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Nøkkelen til vellykket ledelse ligger i å skape trygge rom, mangfold, mindre konformitet og annet styresett. Organisasjoner skal lede følelser, miljø, stemninger, verktøy og metoder. I dette foredraget får du en inspirerende og logisk forklaring på hvordan du kan lykkes med oppgaven.

Foredragsholder Bastian Lie-Nielsen utfordrer en del etablerte sannheter og skaper inspirasjon og glede rundt prosessen. 

Enkel bevertning fra kl. 16:15
Foredrag starter ca. kl. 16:45

Kursholder: Bastian Lie-Nielsen

Bastian engasjerer deltakerne og er opptatt av at du skal få et reelt utbytte av å delta på kurs. Han har de siste ti år vært managing partner i KMC, og har vært høyskolelektor i tolv fag på flere høyskoler i over 20 år. Bastian bruker gode eksempler fra egen og kunders erfaringer. Han involverer deg slik at du øver, trener og lærer med en gang.

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.