Gå til innhold
To kvinner i samtale
< Kurs og arrangementer

Stream: Forventningsdialogen

Er det godt nok å snakke ordentlig sammen en til to ganger i året? Forventningsdialogen er en hyppig dialog mellom leder og medarbeider som fremmer energi og prestasjoner.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle fysiske kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Medarbeidersamtalen er i Norge godt forankret i lovverk og praksis. Foredragsholder Bastian Lie-Nielsen har erfaringer med at medarbeidersamtaler virker mot sin hensikt - særlig for de som presterer godt. 

Bastian Lie-Nielsen utfordrer på dette temamøtet våre vante forestillinger. Og han introduserer en ny måte å øke effekten av samspillet mellom leder og medarbeider.

Meld deg på og lær mer om forventningsdialogen.

Kursholder: Bastian Lie-Nielsen

Bastian engasjerer deltakerne og er opptatt av at du skal få et reelt utbytte av å delta på kurs. Han har de siste ti år vært managing partner i KMC, og har vært høyskolelektor i tolv fag på flere høyskoler i over 20 år. Bastian bruker gode eksempler fra egen og kunders erfaringer. Han involverer deg slik at du øver, trener og lærer med en gang.

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni 2020. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.