Gå til innhold
Prosjektledere ved tavle
< Kurs og arrangementer

Presentasjonsteknikk for viderekomne

Har du tatt presentasjonsteknikkurs eller fått erfaring i å holde presentasjoner og vil ta det til et nytt og enda bedre nivå? Dette kurset er for deg som vil finspisse formidlingsegenskapene dine og bli enda bedre på å presentere!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Videreutvikle din presentasjonsteknikk!

Du som har presentert, formidlet eller holdt taler merker kanskje at du enda har et uforløst potensiale i presentasjonene dine? På dette kurset finner du dine særegenheter og jobber svært praktisk videre med hvordan du kan utvikle deg innen kommunikasjon og retorikk. 

På kurset skal du holde presentasjoner. Du bør forberede noen tema som er relevante for din arbeidshverdag, slik at kurset blir så relevant som mulig. Underveis i kurset vil foredragene bli filmet, slik at du kan se deg selv presentere. Med video får vi selv se hva vi gjør, se våre styrker og forbedringspotensialer. 

Agenda på presentasjonsteknikkurs for viderekomne

  • Stemmebruk, tonefall og trygt kroppspråk
  • Historiefortelling som virkemiddel
  • Øvelser for å kontrollere nervøsitet
  • Hvordan du kan presentere med energi og engasjement
  • Kreative og alternative formidlingsformer
  • Hukommelsesteknikker som gir flyt i presentasjoner

På kurset får du selvfølgelig individuelle tilbakemeldinger fra både kursholder og fra de andre deltakerne på presentasjonene dine, og du skal bli bevisst på hvordan du bruker virkemidler for å styrke din formidlingsevne. Etter kurset har du sett deg selv i aksjon og blitt kjent med ditt eget utviklingspotensiale.

- Alle kan bli god på presentasjoner, men det krever øvelse. Noen må utfordres mer i å  faktisk ta ordet. Kurset i presentasjonsteknikk utruster deg til å bli bedre på presentasjoner, i møter på jobb, kundemøter, opplæring og lignende. sier Per Morten Hjemgård.

Praktisk informasjon

Kurstart: 0900
Lunsj: 1200
Kurslutt: 1630

Har du ikke tatt kurs i presentasjonsteknikk tidligere? Da anbefaler vi at du melder deg på kurset "Hold bedre presentasjoner 18.-19. mars 2020" først.

Illustrasjonsfoto av Per Morten Hjemgård. FOTO: NITOKursholder: Per Morten Hjemgård

Per Morten har en engasjerende og motiverende personlighet, som gir trygge rammer på kurs. Han er edutainer i Puzzle Learning, og har lang erfaring med blant annet presentasjonsteknikk, selvledelse og personlig utvikling. Per Morten gir konstruktive og ærlige tilbakemeldinger, som gir deg et stort utbytte av kursene han holder!

Ta NITO-sertifikat i formidling

Vil du ta dine presentasjoner til et nytt nivå, er NITO-sertifikat i formidling riktig for deg. På kursene trener du, får individuelle tilbakemeldinger og lærer verktøy som gjør deg til en profesjonell presentatør. 

Pakken inneholder følgende kurs

Meld deg på NITO-sertifikat i formidling, få kr 5000 i rabatt. Din pris for alle kursene: kr 20.783.

Andre kurs i ledelse og økonomi