Gå til innhold
Illustasjonsfoto: Ledelseskurs
< Kurs og arrangementer

Introduksjon til ledelse

Å være ny som leder kan være utfordrende. Gi deg selv en god start med et kurs som gir deg overblikk og kompetanseløftet du trenger for å bli en bedre leder.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 

Bli en bedre leder - Ta en introduksjon til ledelse

Du har helt sikker blitt utsatt for dårlig ledelse i løpet av arbeidslivet. Det er en verdifull bakgrunn å ha med seg, spesielt i kombinasjon med noen å dele erfaringer med og å lære av. Alle kan bli en bedre leder, også du som har vær leder i mange år og ønsker en oppfriskning. 

På lederkurs med NITO får du en praktisk tilnærming til ledelse, med dyktige, erfarne kursholdere som har fokus på at du som deltaker skal få mest mulig igjen for kurset. Derfor legger vi opp til erfaringsdeling, diskusjoner og viser deg verktøy som kan hjelpe deg i jobben din som leder.

På introduksjon til ledelse lærer du om

  • Å gå fra kollega til leder
  • Vanlige fallgruver når du er ny som leder
  • Hva de fleste av oss anser som "god ledelse"
  • Selvledelse og å legge til rette for din egen utvikling
  • Ulike typer medarbeider og hvordan du kan bli bedre kjent med dem.

Praktisk informasjon

Kurset gjennomføres som en fysisk samling, og NITO følger til enhver tid gjeldende smittevernregler og tiltak. Vis hensyn og bli hjemme om du ikke føler deg frisk.

Sted: Oslo sentrum 
Tid: 26.10 kl. 09-15

Les om smittevern for arrangementer i NITO

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider

Vær oppmerksom på følgende: 

  • Ikke møt opp på arrangementet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon  
  • Husk god hånd- og hostehygiene 
  • Så langt det lar seg gjøre bør man unngå å benytte kollektivtransport. Dersom man må benytte kollektivtransport, skal man unngå rushtiden. Følg lokale råd om bruk av munnbind etc. 
  • Hold én meters avstand til andre møtedeltakere til enhver tid  
  • Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)

Se også: NITO og koronapandemien

NT-02157_500.jpgCecilie Klæboe

Cecilie Klæboe er en dreven rådgiver, prosessveileder og kursholder med erfaring fra flere store konsulentselskaper. Hun har jobbet som HR sjef og med programmer innen lederutvikling, lederstøtte og karriereutvikling. I dag jobber hun med rekruttering, utvikling av ledere og medarbeidere og karriere-coaching i Advisi.

Klæboe er filolog og har lang erfaring som både leder og medarbeider. Hun er opptatt av å skape og styrke relasjoner, og er spesielt interessert i lederutvikling, coaching og kommunikasjon, samt vanskelige samtaler og konflikthåndtering.

Kurs i ledelse og prosjektledelse

Universitetet i Sørøst-Norge (USN) Campus Drammen, Drammen, 23. september 2021