Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Om du har en ide eller er interessert – hva kan du gjøre?

Hva bør man tenke på og hva er muligheter for å komme seg videre? Kort introduksjon ved inkubatorleder Nils Haga, Kjeller Innovasjon AS

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

Mye av arbeidshverdagen handler om å ha nye ideer til å løse ulike problemer. Men hvordan går man egentlig frem?

Det finnes heldigvis metoder og verktøy som gjør prosessen mer treffsikker, hurtigere og ikke minst mer moro. Kjeller innovasjon skal ta oss gjennom hvordan man går frem når man har en idè, så bli med for å konkrete råd og tips som du kan ta med inn i hverdagen etterpå.

Kjeller Innovasjon er et innovasjonsselskap som skaper verdier fra forskning og næringsliv. De arbeider blant annet tett med Innonova, og driver et av landets mest erfarne inkubatorer for teknologiorienterte oppstartsselskaper.

Deres satsningsområder er energiteknologi (da spesielt hydrogen), romteknologi (ESABIC), smarte samfunn og mobilitet og bioøkonomi.

MicrosoftTeams-image (8).pngNils Haga er vår inkubatorleder. Nils har lang erfaring fra ledende stillinger innen olje- og gass-sektoren, programvare og fiskeoppdrett. Hans mål er at gründerne skal lykkes. Med bred kompetanse og tilgang til et stort nettverk gir han vekst-selskapene verktøy og gode råd. Ofte betyr dette utfordring av strategien, hvordan man egentlig skal tjene penger samt etablering av en robust finansieringsstrategi. Nils er utdannet siv.ing fra NTNU og MBA fra SDA Bocconi, og han har mye erfaring fra styrearbeid.

Kurs innen ingeniør og teknologifag

Nettkurs, Norge, 29. september 2022