Gå til innhold
Strategisk ledelse med NITO
< Kurs og arrangementer

Kvalitet som strategi

Hvordan påvirker fokus på kvalitet verdiskaping og profitt? Og hvordan kan kvalitet bli ditt konkurransefortrinn? Lær mer TEAL - neste generasjons organisasjoner - og bli inspirert.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

torsdag 26.03.2020 00:00-00:00

Feltet er påkrevd

Sidsel Winther Storaas er i kategorien «eksepsjonell kvalitetsleder». Hun har erfaring fra tunge fag- og lederoppgaver med kvalitet og forbedringsledelse som del av virksomhetsledelsen. Benytt anledningen og få oppdatert din kunnskap på feltet. 

Foredraget er delt i to deler; En om kvalitet som konkurransefortrinn, og en om TEAL – neste generasjons organisasjoner.

Program

17:00 Middag
18:00 Kvalitet som strategi
19:00 Pause
19:15 TEAL - neste generasjons organisasjoner.
20:00 Foredraget slutter

Målgruppe og pris 

NITO-medlemmer fra både Vestfold, Buskerud og Telemark er velkommen til å delta. Det koster ikke noe å delta, men dersom du er påmeldt og ikke møter opp så vil du bli fakturert for en kostand på kr. 400. 

Parkering

Det er gratis parkering utenfor Torp Hotel. Parkeringsbevis fås i resepsjonen. 

Om foredragsholder

Sidsen W. StoraasSidsel Winther Storaas har lang erfaring fra  fagorganisasjonen Kvalitet og Risiko Norge som bl.a. styreleder, foreleser på konferanser og på EOQ Congress, og hun er er KRN-ambassadør, kursholder og bidragsgiver for medlemsbedrifter.

Sidsel er en formidler med engasjement og glød, og med stort fokus på høyt faglig nivå. Hun har topp score som formidler og foreleser på kurs og konferanser, og hun har oppnådd resultater med tydelighet på målrettet anvendelse av fag.

Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU i marin teknikk og har jobbet for maritim industri og i olje & gass. Sidsel har en egen nysgjerrighet og lidenskap for kvalitet. Hun har en Lean Six Sigma Master Black Belt og gløder for å viderebringe sin kunnskap.

NITO Lederforum Vestfold

Et nettverk for både etablerte teknologiledere og for deg som er på vei inn i en ledende stilling. Lederforum NITO Vestfold inviterer i tillegg ordinære medlemmer til sine arrangementer og samarbeider også med naboavdelingene, Telemark og Buskerud, slik at nettverket blir større.

Bli medlem i NITO Lederforum 

  • Gratis temamøter
  • Bli faglig oppdatert på våre lederkurs
  • Motta nyhetsbrev med aktuelt fagstoff

Andre aktuelle arrangementer i Vestfold