Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Lean gult belte

Vil du lære å jobbe med forbedringer i egen organisasjon og hvordan du kan identifisere og fjerne tidstyver? Du får innføring i Lean-filosofien og grunnleggende opplæring i de mest brukte Lean-verktøyene.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Kurset er praktisk anlagt slik at det blir flere øvelser som blant annet Lean-spill. Lean-spill er en morsom og effektiv måte å forstå både verktøyene og effekten av Lean på. Gjennom dette kurset får du en flott kickstart til å skape en forbedringskultur i din bedrift.

Hvorfor er kurs i Lean Gult belte viktig for deg?

Lean er verdens mest brukte forbedringsmetodikk og med gult belte vil du være godt rustet til å gjøre forbedringer i egen bedrift. Lean er en sertifisering som er etterspurt i dagens arbeidsmarked, og vil være positivt for å gjøre din CV mer attraktiv.

Sertifisering

Kurset avsluttes med en 30-minutters digital eksamen. 
Ved bestått eksamen tildeles kursdeltakeren den anerkjente sertifiseringen Lean gult belte. Lean gult belte er det første nivået i dette sertifiseringsprogrammet og du kan bygge videre til grønt og sort belte.

Etter endt kurs vil du kunne

  • Ha ansvar for å gjennomføre mindre prosessforbedringer
  • Delta som teammedlem for å løse problemer etter Lean-tankemåten
  • Delta som fagekspert i forbedringsprosjekter

Kurset vil være aktutuelt for team og virksomheter som ønsker bedre resultater gjennom å bygge lag og motiverte medarbeidere. I tillegg til deg som ønsker å utvide kompetansen og CV-en for å bli mer attraktiv for nye arbeidsoppgaver.

Kurset krever ingen forkunnskaper.

Program Lean gult belte

Kurs i ledelse og prosjektledelse