Gå til innhold
Illustasjonsfoto: Ledelseskurs
< Kurs og arrangementer

Lede uten personalansvar

Syns du det er vanskelig å lede medarbeidere du ikke har personalansvar for? Å lede med og uten personalansvar har mange likeheter, men på dette kurset fokuserer vi på hvordan du kan få det til best mulig.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 

Hvordan du leder uten det formelle ansvaret

Bli en bedre leder. Du lærer hvordan du kan gjøre det beste ut av situasjonen som leder i prosjekter eller for fagrupper du ikke har personalansvar for. På dette kurset diskuterer vi og lærer blant annet om virkemidler, motivasjon, tillit og innvolvering. 

På lederkurs med NITO møter du en erfaren kursholder som legger opp til diskusjoner og erfaringsutveksling med bakgrunn i litt teori og deltakernes egne erfaringer. 

Praktisk informasjon

Kurset gjennomføres som en fysisk samling, og NITO følger til enhver tid gjeldende smittevernregler og tiltak. Vis hensyn og bli hjemme om du ikke føler deg frisk.

Sted: Oslo sentrum 
Tid: 26.10 kl. 09-15

Les om smittevern for arrangementer i NITO

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider

Vær oppmerksom på følgende: 

  • Ikke møt opp på arrangementet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon  
  • Husk god hånd- og hostehygiene 
  • Så langt det lar seg gjøre bør man unngå å benytte kollektivtransport. Dersom man må benytte kollektivtransport, skal man unngå rushtiden. Følg lokale råd om bruk av munnbind etc. 
  • Hold én meters avstand til andre møtedeltakere til enhver tid  
  • Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)

Se også: NITO og koronapandemien

NT-02157_500.jpgCecilie Klæboe

Cecilie Klæboe er en dreven rådgiver, prosessveileder og kursholder med erfaring fra flere store konsulentselskaper. Hun har jobbet som HR sjef og med programmer innen lederutvikling, lederstøtte og karriereutvikling. I dag jobber hun med rekruttering, utvikling av ledere og medarbeidere og karriere-coaching i Advisi.

Klæboe er filolog og har lang erfaring som både leder og medarbeider. Hun er opptatt av å skape og styrke relasjoner, og er spesielt interessert i lederutvikling, coaching og kommunikasjon, samt vanskelige samtaler og konflikthåndtering.

Kurs i ledelse og prosjektledelse

Universitetet i Sørøst-Norge (USN) Campus Drammen, Drammen, 23. september 2021